KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Fatih Çeliktürk

3 yıl önce

İslam aleminde mübarek kabul edilen ve recep, şaban, ramazan aylarını kapsayan "üç ayların" habercisi olan Regaip Kandilini, tüm İslam alemi olarak hep birlikte dualarla karşıladık.

Müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylardan, recep ayının ilk perşembe gününü cumaya bağlayan gece idrak edilen Regaip Kandili, "rahmet ve mağfiret gecesi" olarak kabul ediliyor.İnşallah pandemi belasından kaybettiğimiz insanlarımızın da günahları da af olur,makamları cennet olur.

Tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutluyor, içinde bulunduğumuz zor günlerden umut dolu yarınlara, barış, huzur ve adaletli günlerin başlangıcına vesile olmasını temenni ediyorum.

Duanın gücüyle günahkarlara aşılmaz duvar ören ihlaslı yürekler, iman ve irfanının hikmetiyle kötülükleri def eden tertemiz kalpler, istikbalimizin güvenceleri, varlığımızın manevi güvenliğidirler.Bizleri böylesine anlamlı ve güzel bir geceye kavuşturan Rabbimize şükürler ediyorum.Ülkemizin bütünlüğü kahramanca canını ortaya koyan için varını yoğunu seferber eden kahramanlara Allah yardım etsin diyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet, şükranla anıyorum. Aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin Regaip Kandili' ini içtenlikle ve samimiyetle kutluyor, semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine gönülden inanıyorum.

Milletçe zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde Rabbimizden duamız kabul,Kandilimiz mübarek, geleceğimiz aydınlık, bin yıllık kardeşliğimiz daim, milli birliğimiz, kadim beraberliğimiz, tarihi bağımsızlığımız sonsuza kadar var olsun diliyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI