HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAK GÜZELDİR

Fatih Çeliktürk

5 yıl önce

Şarkıları kendinizi vererek dinlediniz mi hiç.Bize neler anlatıyor dersiniz.Mutlu oluruz,efkarlı oluruz...Hemen müzik dinleriz...Peki dinlediğimiz şarkılar aslında bize neler anlatıyor bir bakalım...Candan Erçetin ne güzel söylemiş`.``Bana Anlatma Sakın``şarkısında `Riske girseydin neler yapardın``demiş ama girmediğine göre vasata kanaat edeceksin...İşler oturarak olmuyor maalasef...
  Olduğun yerde durarak ,olmak istediğin yere varamazsın.
  Bakınıp durma harekete geç,hayret değil gayret et... Göreceksiniz...
 Bir gün yaptıklarınız gerçekten işe yaramış...Dilediğiniz her şey gerçekleşmiş...Dönüp bakacaksınız geriye güleceksiniz başınızdan geçenlere.Sadece umudunuzu kaybetmeyin...Düşüncelerinizi sınırlayan tavanlarınızı sizde kaldırmayı deneyin.Ben çoktan kaldırdım...
   Şebnem Ferah ne güzel ifade ediyor.."Hepimiz hayatı sıfırlamak isteriz" öyle değil mi,belki zamanı geri getiremeyiz ama.
  Hadi her şeyi bir kenara bırak.Bir mum yak ,kapat gözlerini ve bütün "keşke "lerinle yüzleş bugün.Hayatın sana küstüğü anları düşün ve onlara neden olan "keşkelerini"
     Hadi yüzleş yüzleş ki,her "keşke" yi bir "iyi ki"ıle sıvaya bilesin...Yüzleş ki yarın "ben bugün yeniden doğdum" diyebilesin.
      Bazen kalem senin elinde olabilir ama silgi senin elinde. ani istemediğin şeyleri silmek senin elide. Unutma,gerçek mutluluk dışarıda değil senin içinde akıyor.İnsanlar nedense bunu görmek istemezler,hep başkasının mutluluğuna imrenirler ki belki de bu onlar için gerçek bile değildir.Sabancının kızına sormuşlar ,"Türkiye nin en zengin adamanın kızı olmak nasıl bir duygu "diye.
Cevap oldukça anlamlı."Bu beni sadece bir araba,iki araba,üç araba sahibi yapar.Ama en öne çıkanı sağlık ,sağlık sağlıktır..."
Bu gün yeni bir gün ve bugün yeniden başladı diyor şarkıda.Yarın yeniden başlayacak ve ben istediğim saniye yeniden başlatacağım onu.Bunu sende yapabilirsin. dileklerinize inanmaktan,kendinize inanmaktan vazgeçmeyin.sevgiyle...
 


YAZARIN DİĞER YAZILARI