USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mustafa Topçuoğlu, "Cumhuriyetimiz ve Demokrasi için kenetlenmek zorundayız"

Mustafa Topçuoğlu,
28-10-2015 04:08
Gaziantep

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimiz ve demokrasi için kenetlenmek zorundayız” dedi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92.yıl dönümünü millet olarak coşku ve gururla kutladıklarını ifade den Topçuoğlu, “Bugün görüyoruz ki ülkemizin ve milletimizin her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu güne kadar ülkemizin geldiği süreç göz önüne alındığında bu gün Türkiye Cumhuriyeti Devleti bulunduğu coğrafyanın en güçlü devletlerinden birisi olup ekonomik büyüme açısından bakıldığı zaman ise dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer almaktadır. Sahip olduğumuz en önemli değerlerdin birisinin de genç ve dinamik bir nüfus yapısı olduğunu göz ardı etmeden önümüzdeki süreçlerde ülkemizin kalkınması, ekonomimizin güçlenmesi ve 21.yüzyıl standartlarının yakalanması için her zamankinden daha fazla çalışmaya, üretmeye ve çaba göstermeye ihtiyacımız var. Ülkemizde son dönemlerde yaşanan terörün en kısa zamanda önüne geçilmesi, siyasi belirsizliğin ortadan kaldırılarak istikrarın ve güven ortamının yeniden tesis edilmesi elbette önümüzdeki yıllar ve başlatılan kalkınma hamlesinin devamlılığı için önemli olacaktır” diye konuştu.

Başkan Topçuoğlu, 92 yılda büyük badireler atlatan, önemli sınavlar veren Cumhuriyetimizin bugünlerde yaşadığımız sorunların üstesinden de kolaylıkla geleceğine inançlarının tam olduğuna vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin tüm kazanımları ile birlikte ilelebet yaşaması için milletimizin her ferdinin üzerine düşen tüm fedakarlıkları göstereceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Türk milleti olarak, hiçbir karamsarlığa ve ümitsizliğe kapılmadan, geleceğe güvenle bakmalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği müreffeh bir Türkiye hedefi için birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmak, daha çok üretmek zorundayız. Gaziantepli sanayiciler olarak, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’te ülkemizin dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi olması için büyük bir gayretle yatırım, üretim, istihdam ve ihracat yapmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile her türlü özveri ve fedakarlığı göstererek, ülkemizin dünyanın sayılı ekonomileri arasında yer almasını sağlayan bütün sanayici ve işadamlarımızı kutluyorum. Bütün bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kutsal vatan toprakları için canını feda eden şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm milletimizi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkulu bir şekilde kutlamaya davet ediyorum”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler