USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Dillere destan düğün

Dillere destan düğün
04-04-2016 05:40
Gaziantep

Saniye-Erdinç Aytekin’in biricik kızları Saniye ile Pervin-Hayri Atar’ın  yakışıklı oğlu Mustafa, Şato Restoranda düzenlenen muhteşem düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler. Düğün törenine katılan misafirler doyasıya eğlenerek, Saniye ile Mustafa’yı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Şato Restoranda düzenlenen düğün töreninde genç çiftler ve davetliler doyasıya eğlendiler. Merkez Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Akalın ile çok sayıda tanınmış simanın katıldığı düğün töreni muhteşem geçti. Saniye ve Mustafa çiftinin uzun süren birlikteliklerini ömür boyu daimi hale getirmenin mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı törende kendileri için özel olarak hazırlanan salona alkışlar ve konfeti yağmuru arasında giriş yapan Saniye ve Mustafa çifti yerlerini aldılar. Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Saniye-Erdinç Aytekin’in biricik kızları Saniye ile Pervin-Hayri Atar’ın yakışıklı oğlu Mustafa düğün töreni boyunca davetliler ile tek tek ilgilendiler.

Hayallerine kavuşmanın sevincini doyasıya yaşayan Saniye ile Mustafa, açılış danslarının ardından gecenin startını verdi. Müzik eşliğinde gönüllerince vakit geçiren Aytekin ve Atar aileleri dünür olmanın verdiği heyecanla konuklarla yakından ilgilendi. İlerleyen saatlere kadar süren gecede başladığı gibi güzel ve eğlenceli görüntülerle son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 953

The include file 'json/puan_64023_0_1.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler