USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başbakan Davutoğlu Gaziantep’te

Başbakan Davutoğlu Gaziantep’te
22-10-2015 06:02
Gaziantep

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep’e geldi.

 

  !#**g46&in=false**#! 

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu bir dizi ziyarette bulunmak üzere özel uçak ile Gaziantep’e geldi. Başbakan Davutoğlu ve eşini havaalanında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Abdülhamit Gül, Şamil Tayyar, Ahmet Uzer, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve partililer karşıladı.

 

Davutoğlu Şehit evini ziyaret etti

 

Ahmet Davutoğlu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde el bombasının patlaması sonucu şehit olan Ömer Kılıçoğlu’nun evini ziyaret etti.
Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte uçakla Gaziantep Havaalanı’na gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, geniş güvenlik önlemleri arasında makam aracıyla Gaziantep’in Hoşgör Mahallesi’nde bulunan şehit Astsubay Ömer Kılıçoğlu’nun babaevine gitti. Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki askeri birlikte el bombasının patlaması sonucu şehit düşen 3 askerden biri olan Ömer Kılıçoğlu’nun babası Veli ve annesi Zeynep Kılıçoğlu ile görüşen Başbakan Davutoğlu, taziyeye gelen vatandaşlarla da görüştü.
Davutoğlu, yoğun güvenlik tedbirleri arasında şehit evinden ayrıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ortadoğu Kültür Merkezi’nde işçiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek.

Başbakan Davutoğlu, Gaziantep temaslarının ardından Şanlıurfa’da düzenlenecek olan mitinge katılmak üzere yola çıkacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler