USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

"Araç girişi önlenmeli"

Bey Mahallesi’nde yer alan Eblehan ve Eyüpoğlu caddelerinde trafik sorunları yaşandığına dikkat çeken mahalle muhtarı Şahin Yeşilyurt...

01-01-2016 12:18
Gaziantep

Bey Mahallesi’nde yer alan Eblehan ve Eyüpoğlu caddelerinde trafik sorunları yaşandığına dikkat çeken mahalle muhtarı Şahin Yeşilyurt, “Tek yönlü olan Eblehan ve Eyüpoğlu caddelerine ters yönden araç girişi önlenmeli” dedi.

Bey Mahallesi sınırlarında yer alan Eblehan ve Eyüpoğlu caddelerinin çift yönlü araç trafiğine uygun olmadığını ifade eden mahalle muhtarı Şahin Yeşilyurt, “Mahallemizde bulunan Eblehan ve Eyüpoğlu caddeleri tek yönlü olarak araç trafiğine açık halde bulunuyorlar. Ancak caddeler tek yönlü olarak araç trafiğine uygun olmasına rağmen sürücüler kural ihlali yaparak caddeyi çift yönlü olarak kullanıyorlar. Mahallemiz eski ve araç trafiğine uygun bir yapıya sahip olmadığı için ister istemez mahalle içinde trafik sıkışması ve park yeri problemleri meydana geliyor. Çünkü araç sahipleri araçlarını cadde üzerinde rast gele park ediyorlar. Mahallenin dar olması ve araç trafiğine uygun olmaması sürücüler için engel teşkil etmiyor. Mahallenin üst kısmında bulunan otopark ve çevresine araç park edilmesi cadde trafiğini olumsuz etkiliyor” diye konuştu.

“CADDE ÜZERİNDE TRAFİK DENETİMİ YOK”

Yayaların zorluklar yaşadığını dile getiren Yeşilyurt, “Mahallenin araç trafiğine uygun olmayan yapısı nedeniyle mahalle sakinleri caddelerde yürürken zorluklar yaşıyorlar. Tek yönlü olarak kullanılması gereken cadde üzerinde sürücülerin çift yönlü olarak hareket etmeleri nedeniyle yayalar zor anlar yaşıyorlar. Cadde konusunda trafik denetimlerinin olmaması mahallemizde trafik sorunlarının artmasına neden oluyor. Cadde üzerinde trafik denetimleri yapılırsa sorunların az da olsa ortadan kalkacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
İki Büyük Ailenin Birleştiği Muhteşem Düğün
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler