USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YAMAÇTEPE skandalı karşısında CHP'de ki SUSKUNluk sürüyor!

23-01-2022

Kentin en önemli gündem konusu bugün itibariyle kar yağışı. Kentin felç olmasına neden olan kar yağışının bir kafta daha devam etmesi beklenirken, yazılı ve görsel basın mecraları kar yağışını yakın takibe aldı. Gündemin kısa süre içerisinde değişebildiği Gaziantep'te kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen, orman esintisinin büyülediği Yamaçtepe'de yaşanan skandalları yeniden gündeme alayım dedim. İmara açıldıktan sonra kentin en önemli yerleşim alanları arasında gösterilen Yamaçtepe'de Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ait arazide parselasyon sonrası yaşanan skandallar zinciri karşısında CHP'li belediye meclis üyeleri başta olmak üzere kentin milletvekilleri sus-pus oldular.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gaziantep'te görev yapan Şahinbey belediye meclis üyelerinin parti genel merkezi tarafından yakın takibe alınması gerekiyor! Şahinbey Belediye Meclis üyelerinin son dönemde yaptığı çalışmaları, attıkları adımlar, ticari hamleleri, algı yönetimleri, Şahinbey ilçesinin dışında hemen hemen her ilçe ve bölgede yaptıkları çalışmalar yakın takibe alınmalı ve irdelenmeli. Niye mi;

- CHP Şahinbey Belediye Meclis üyeleri kendi bölgelerinde ki gündem maddelerinden daha çok farklı alanlarda ki sorunlara eğiliyorlar.
- Büyükşehir Belediyesinin temsicilerini elbette ki muhalefetin temsilcileri takip etmeli ama son dönemde meclis üyelerinin Büyükşehir kanadına daha bir önem verdiği aşikar.

- Gaziantep'te Büyükşehir Belediyesinin yanışlarını arayan meclis üyelerinin bu tutumu doğru ama; Şahinbey Belediyesinin yanlış uygulamalarını geçiştirmeleri kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.

- Yamaçtepe'de Belediye Başkanının karıştığı skandal durum karşısında soru önergesi veren ve sıradan bir açıklama alan belediye meclis üyeleri suskunluğa büründü. Belki de işlerine bu şekilde geldi!

- Yamaçtepe skandalı yenilir, yutulur bir durum değil, bu skandal karşısında faqrklı gündem maddeleriyle "çalışıyor" görünen meclis üyeleri il yönetiminden uzak çalışmalarını sürdürüyor.

- Skandal karşısında ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nde ki suskunluğun nedeni nedir, kamuoyu merak ediyor!
SAĞLIKLA kalın...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?