USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gaziantep OSB boş laflarla değil İHRACAT rakamlarıyla ön planda!

03-12-2021

Türkiye'nin önemli ihracat rakamlarının ön plana çıktığı Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 2021 yılının kasım ayında 9 milyar 100 milyon dolarlık ihracatıyla önemli bir başarıya imza attı. 2021 yılının sonu itibarıyla 10 milyar dolarlık ihracat hedefleyen Gaziantep bu hedefe ulaştı. 300 bine yaklaşan istihdamı ve büyüyen yapısıyla Gaziantepli sanayici ve işadamları KUR, boş laf, dedikoduya, ona-buna bakmadan sadece İŞİNE baktı.

Siyasetin USTA ismi Fatma Şahin
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçimlerde yeniden aday olacağının sinyalini veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 20 yıllık siyasi yaşamında yaptıklarını ve yapılanlardan dolayı yaşadığı mutluluğu anlattı. Şahin'in siyasi mutluluğunun en önemli noktası belediye başkanlığı olmuş. Yaptıkları, yapacaklarını ve üçüncü dönem yani USTAlık döneminda Gaziantep'i tüm dünyanın yakından izleyeceğini dile getiren Şahin'in yeniden adaylığı düşünmesi kent siyasetinde özellikle Ak Parti'nin Şahinbey kanadında ŞOK etkisi yarattı!

MUHALEFET kızmasın!
Gaziantep'te muhalefet son 20 yıldır başarısızlıklarıyla dikkat çekti. Girilen her seçimde mağlubiyet yaşayan kent muhalefeti yaklaşan seçimler öncesi iddalı ama kentte Fatma Şahin karşısında kazanmak için nasıl bir yol izleyecek merak ediyorum! Cumhuriyet Halk Partisi'nde Neşet Uçar'la çıkış yakalayan muhalefet kendi içerisinde çok parçalı, çok bulantılı! Muhalefetin karşısında Ak Parti'nin Gaziantep il başkanı parti içerisinde ki bulantılı süreci kontrol edemiyor. Ak Parti Şahinbey'de yaşanan süreç, bazı belediye başkanlarının gelecek döneme ilişkin siyasi hesapları parti içerisinde huzursuzluklara neden oluyor!

YIL sonu yaklaşıyor belediyelerin 2021 karnesini merak ediyorum!
Gaziantep'te alt-üst yapı dışında sosyal alanlarda yapılan projelerle ön plana çıkan bir yönetim anlayışını yaşıyoruz. 2021 yılının son ayında kentte görev yapan belediye başkanlarının karnelerini merak ediyorum. Kim ne yaptı, yapıyor, yapacağı yeni projeleri kamuouyla paylaşsın. Belediye başkanları gibi Gaziantep Valiliği sanayi ve ticaret odaları, kamu adına hizmet veren STK'lar tümü yıl sonu itibarıyla yaptıklarını, yapacaklarını bir anlatsınlar, dinleyelim. Gaziantep ihracat başarısının dışında hangi başarılara imza atmış, hangi konularda sınıfta kalmı, görelim.
SAĞLIKLA KALIN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?