USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ÖZKEÇECİ’nin seçtiği adam bu kadar olur!..

05-01-2021

AK Parti Gaziantep Gençlik Kollar Başkanı Abdullah Korkmaz’ın geçmişte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları başına bela oldu. Korkmaz’ın 17-25 Aralık’ta Ali Babacan’ı destekleyen paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.  Korkmaz bu arada, Fatma Şahin'e yönelik Twit ile de dikkat çekti ve yaptığı paylaşımda, “AK parti başkanlık koltuğu için 1000 oyum olsa bugün itibari ile 1000’ni de Ali Babacan’a atardım. Gaziantep büyükşehir adaylığında umarım Fatma hanım aday gösterilmez. Hatta lütfen gösterilmesin!” dedi.

AK PARTİ’DE AYNI KRİZ YILLAR ÖNCE

YAŞANMIŞ NEDEN ÖNLEM ALINMADI?

Tüm tepkilere rağmen Ak Parti’de İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Abdullah Avcı, hem de eleştiri yağmuruna tuttuğu Fatma Şahin’in döneminde Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine ardından ise Başkan Divan Kâtipliği üyeliğine getirildi. Korkmaz’a bu onuru Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin verdi. İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçildiğinde, Fatma Şahin’i ziyaret eden Abdullah Korkmaz, “Başkanımız Fatma Şahin’in gençlere yönelik vermiş olduğu katkıları görüyoruz. Zaman zaman biz gençlere yönelik düzenlenen programlara katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuşmuş.

""

YANAR-DÖNER “USTA” BAŞI SİYASET

Gaziantep’in ilk kadın milletvekili ilk kadın parti kadın kolları genel başkanı, ilk kadın bakanı ve ilk büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin, iyi niyetli, kırıp-dökmeyen ender siyasetçilerden birisi. Kendisine yönelik bu kadar eleştiriyi sosyal medya hesabından paylaşan yeni yetme bir siyasetçiyi aldı bu noktaya kadar getirdi. Korkmaz’ın hakaret dolu paylaşımlarına rağmen bugüne kadar kimse harekete geçmemiş. Şaşırdım kaldım. Ak Parti Gaziantep il ve ilçe teşkilatlarında pırıl pırıl siyaset yapan geçler varken Abdullah Korkmaz “bulunmaz Bursa kumaşı mıydı?” Korkmaz’ı başkanlık koltuğuna oturtanlar Fatma Şahin’e karşı siyaset yapan ekiplerden miydi?  Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci bu adama koltuğu teslim ederken bunlardan habersiz miydi?

HEM LAF SÖYLEYECEN HEMDE AYNI MASAYA OTURACAKSIN!..

Bu nasıl bir siyasettir anlamadım! Düne kadar laf söylediğin, olmadık cümleler kurduğun bir siyasetçiyle bugün aynı masaya oturacaksın! Siyasetçi dediğin dik olur, onurlu olur, dürüst olur. Madem Şahin’e karşı bunları dile getirdin, attın-tuttun! Sana bu işleri yaptıranlar veya yapmana sebep olanlar muhakkak ortadadır. Beyim git o yapılarla siyaset yap! İnsan utanır, sıkılır. Bu nasıl bir siyaset anlayışı, bu nasıl bir duruştur? Önümüzdeki aylarda Ak Parti Gaziantep il başkanlığı için bir seçim yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin umarım yaşanan bu olayları göz önünde bulundurur ve kendisine laf cambazlığı yapan bu kişiyi makama oturtan Özkeçeci ile ilgili süreci yeniden gözden geçirir.

SAĞLIKLA KALIN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?