USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Özkeçeci için Tahmazoğlu NEDEN çok önemli?

24-04-2020

İnanın bu soruya aylardır yanıt arıyorum, Ak Parti kulislerinde kritik yapıyorum ama net bir cevabı henüz bulabilmiş değilim. Ak Parti’nin Şahinbey Belediye Başkanlığı görevini 3. dönemde de sürdüren Mehmet İhsan Tahmazoğlu’na yönelik eleştiri, tepki noktasında kim adım atacak olursa olsun karşısında Ak Parti’nin Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’yi buluyor. Bulması da gerekiyor aslında. Neden mi; tabi ki partisinin mensubu ve üçündü dönem belediye başkanı. Fakat burada dikkat çeken konu şu; Ak Partili belediye başkanlarından yeri geldiğinde yerel ve ulusal basın kuruluşlarında eleştiri oklarının çevrildiği Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’da oluyor.

PEKİ, NEDEN ÖZKEÇECİ BU TÜR DURUMLARDA SESSİZ KALIYOR?

İşte tamda kafa karıştıran durum bu, Gaziantep’te yeri geldiğinde eleştiri oklarının çevrildiği bir tek Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu yok! İnşaat Mühendisi merhum Korkut Küçükcan’ın yaşamını yitirdiği Akkent Cami’yle ilgili yapılan tüm haberlerde kamuoyu nedense Şahinbey Belediye yönetimini doğru düzgün bir açıklamayla göremedi. Kamuoyunun cevap noktasında gördüğü tek isim Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci oldu. Olsun partisinin belediye başkanı ama Tahmazoğlu’nun başkanlığını sürdürdüğü Şahinbey Belediyesinin Hukuk Servisi’nin en önemli işi gelen eleştiriler karşısında hukuk süreçlerini başlatmak. Partisinin mensubu diğer belediye başkanlarına yönelik eleştirilerde sus-pus olan Özkeçeci’nin Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu’na yönelik eleştirileri göğüslemesini ancak ve ancak diğer belediye başkanlarına yönelik eleştirilerde de aynı tutumu sergilemesi halinde mantıklı olarak anlaşılır sayarım.

AK PARTİ İL BAŞKANI İLE ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANI

ARASINDA Kİ SOĞUK RÜZGAR NASIL SONA ERDİ?

Ak Parti’de il başkanlığı kongre sürecinde çok iyi biliniyor ki il başkanlığı ile Şahinbey ilçe başkanlığı yönetimleri arasında esen soğuk rüzgar yerini bahara bırakmıştı. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, yeni dönemde de il başkanı olabilmek için önünde ki en büyük engel bana göre Şahinbey ilçe teşkilatıydı. Nasıl yaptı bilemiyorum ama soğuk savaş yerini ansızın ılıman iklime bıraktı. Teşkilatlar arasında soğuk savaş iyi bir şey değil. Ama siyasette tüm partilerde koltuk savaşları yaşanır. Son dönemde yeniden il başkanı olabilmek için umutların Şahinbey ilçe teşkilatına bağlandığını söylersem yanlış olmaz. Şehitkamil teşkilatıyla resmiyette yan yana duran Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, koronavirüs salgınının devam ettiği bu günlerde siyasete ilişkin gelecek düşüncelerinde ne var bilinmez ama ÖZKEÇECİ-TAHMAZOĞLU ikileminin önümüzde ki aylarda çok ama çok konuşulacağına eminim.

NOT: Koronavirüs salgının devam ettiği bu günlerde evlerimizden çıkmayarak kendimizi koruyoruz. Koronavirüse karşı evimizden çıkmıyoruz, yetkililerin uyarılarını dikkat alıyoruz ama aynı zamanda kentle ilgili her alanda da araştırmalarımız ve araştırmalarımızın sonucu haberlerimiz devam ediyor.

SİZLER EVLERİNİZDE KALIN

BİZLER SİZLERİ HABERDAR EDERİZ!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?