USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Özkeçeci "BALKON" konuşması yapabilecek mi?

21-11-2021

İktidarın Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'nin gelecek dönem milletvekili olacağına dair yaptığım haber siyasi kulislerde kafa karıştırdı. Gelecek dönem için siyaseten yapılan hesap-kitap işleri iktidar partisinin Gaziantep'te şu an ki en önemli konusu. Ekonomik şartlar, vatandaşların içinde bulunduğu geçim sıkıntısı ve benzer durumlar şu an ki iktidar temsilcilerinin umrunda bile değil. Devlet imkanlarıyla yoksula dokunmaya çalışan iktidar temsilcileri kentte günü kurtarma derdinde.

Özkeçeci, açılışta, düğünde, eski yeni yöneticilerin ziyaretinde...

Hep söyledim yine söylüyorum; Ak Parti Gaziantep'te bir tek Fatma Şahin'in mücadelesiyle seçimlerden başarılı çıkamaz. Belediye başkanlığı, milletvekilliği için hesap-kitap içerisinde olan tüm isimler sahaya inmeli. Ekonomik sıkıntılar her geçen gün daha da artarken, iktidar temsilcileri başta olmak üzere muhalefet kanadı çözüm üretmeli...

Özkeçeci, vatandaşa dokunabilmeli, sorun dinlemeli, sorunlara çözüm bulmalı!..

Ak Parti İl Divan Kurulu toplantısında Ak Parti Şahinbey teşkilatından bir kadının il başkanına söyledikleri unutulmamalı... "Gittiğimiz vatandaşlar bize artık inanmıyor" cümlesini iktidar temsilcileri unutmamalı. Bilinmeli ki bu seçim kolay bir seçim olmayacak...

VATANDAŞ AÇ...

İktidar kanadından doğru söylenlerin partiden uzaklaştırılmaları, itibarsızlaştırılmaları halen devam ediyor. Doğru konuşmak lazım. Vatandaşın ekonomisi yerle bir oldu... Kurda yaşanan dalgalanma karşısında vatandaşın doluduğu nefese kadar ZAM geldi, gelmeye devam ediyor. Allah aşkına bu kadar sorun varken siz neyin peşindesiniz? Kim milletvekili olacak, kim belediye başkanı olacak?

BIRAKIN KOLTUK SEVDASINI!

İl başkanlığına seçildiği günden bu yana partisinin oy kaybının önüne geçemeyen Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, milletvekili olacakmış! Veya bir belediye başkanı büyükşehir belediye başkanı olacakmış! 19 yıl önceki Ak Parti'ye bakıyorum da; bugün yaşananlar karşısında hayretler içerisinde kalıyorum. O gün kapı kapı dolaşan Ak Parti temsilcilerinin bun mevki-makam peşinde koşmaları aslında SONUN başlangıcı!..

SON OLARAK ŞİLİ BİBERİ NEDEN ÖNEMLİ?

Şili'ye ısı ve baharat veren kapsaisin, potansiyel olarak koruyucu sağlık yararları sunan antioksidan, antienflamatuar ve antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Cleveland Clinic'teki araştırmacılara göre, düzenli olarak kırmızı biber yiyen kişilerin kalp hastalığı veya kanserden ölme olasılığı sırasıyla yüzde 26 ve 23 daha az olabilir. Şili biberi yiyenlerin de herhangi bir nedenden ötürü ölüm riskinin yüzde 25 azaldığı tespit edildi. Baharatlı şili biberleri, antioksidan, antienflamatuar ve antimikrobiyal özelliklere sahip kapsaisin adı verilen bir madde üretir. Uzmanlar, bu ilk bulgulara rağmen, sağlık yararlarını optimize etmek için tüketilmesi gereken kırmızı biber miktarını, şeklini, sıklığını ve türünü belirlemek için randomize kontrollü çalışmaların hala gerekli olduğunu belirtiyorlar.
SAĞLIKLA KALIN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?