USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kurallar TAHMAZOĞLU için geçerli değil mi?

24-04-2021

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de pandemi kuralları çerçevesinde kutlandı. Ülke genelinde bazı illerde kutlamalara ilişkin tartışmalar yaşansa da, kutlamalara Gaziantep’te ki görüntüler damga vurdu. Gaza mı geldi bilinmez ama Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ne pandemi dinledi, nede bir birini ezen çocukların o halini görmek istemedi.

""

TAHMAZOĞLU’nun bilindik hareketleri…

Yardımları ve kutlamaları kendi dünyasında abartmayı seven Şahinbey Belediyesinin kudretli belediye başkanı Tahmazoğlu, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde şehir turu düzenledi, kenar mahallelerde araç peşinde koşturan sosyal mesafesiz ve maskesiz yüzlerce çocuğa otobüs üzerinde oyuncak fırlattı! Yanında ki basın ekibinin, “Başkanım sosyal mesafe yok, görüntü almayalım” sözlerine Tahmazoğlu, “Kalabalığı çekin” şeklinde talimat yağdırdı.

""

TAHMAZOĞLU çocukları sever ama…

20 yıl önceki duruşunu çok iyi bildiğim Mehmet Tahmazoğlu çocukları sever, sokakta gördüğü çocukla sohbet eder sevgisini aşılardı. Belediye başkanı olduktan sonra çocuklara yardım konusunda binlerce projeye imza atan belediye başkanı, gerçekleştirdiği her yardımda neredeyse çocukları reklam aracı olarak kullandı. Yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi çocuklara gerçekleştirdiği yardım fotoğraflarını gazetelere servis eden Tahmazoğlu, yüzlerce çocuğun bu şekilde rencide olmasına neden oldu.

""

TAHMAZOĞLU’nun insan hayatını riske atmaya hakkı yok!

23 Nisan konvoyunu belediye başkanı adım gibi eminim iyi niyetli bir şekilde organize etmiştir. Fakat yaşanan bu görüntüler insanın tüylerini diken diken etmeye yetti. Kentin mülki amiri koronavirüs sürecinde vatandaşları uyarmaya devam ederken bir yerel yöneticinin bu tür bir organizasyona imza atması kabul edilmez! Sosyal medyada yer alan görüntüleri elinde bulunduran bir vatandaş pandemi sürecinde yediği ceza ile birlikte yargıya başvursa cezası iptal edilir!

""

GAZİANTEP Valisi bu görüntüler karşısında sessiz kalmamalı!

Yine adım gibi eminim bu görüntüler Gaziantep Valisini zor duruma sokmuştur. Kentin valisi yaşanan izdiham görüntüleri karşısında kamuoyuna nasıl bir açıklamada bulunur bilmem ama mülki amir olarak sorumlular hakkında gereken işlemi bir an önce başlatmalıdır. Yüzlerce çocuğun pandemi döneminde izdihama yol açtığı bu görüntüler böylesi bir süreçte yaşanması sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştur. Vali bey bu konuda gereğini yaparsa inanın Gaziantepliler koronavirüs kurallarına daha çok uyacaktır.

""

YAŞANANLAR karşısında Tahmazoğlu’nun açıklamaları

Yaşanan konvoy rezaleti karşısında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çocuklar salgın döneminde evlerinden sıkıldı. Şahinbey Belediyesi olarak konvoy hazırladık. 4 gezi treni, 2 gezi otobüsünü süsledik. Araçlarla mahalle cadde ve sokakları dolaşarak çocuklara hediyeler veriyoruz. Müzik eşliğinde çocukların bir nebze olsun bayramı kutlamalarına vesile olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Geçen yıl da pandemi nedeniyle araç konvoy etkinliği düzenlemiştik. Şehirde bir heyecan oluşturduk. Bu yıl da aynı heyecan oluştu. Çocuklar çok mutlu oldu” şeklinde açıklamalarda bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?