USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KENTİN “HAZ” NOKTASI EYÜP ÖZKEÇECİ!

04-11-2020

İl başkanlığına seçildiği günden itibaren PROTOKOL adamı olmaktan öteye gidemeyen bir isim EYÜP ÖZKEÇECİ. Fatma hanım olmasa Başpınar’dan bir adım öteye adım atamayacak kadar siyasetten uzak, işinin ehli, ihalelerin piri. Sessiz, sakin, mülayim yapısıyla siyaset ile işini aynı kulvarda yürütmeye çalışan isim ÖZKEÇECİ…

Devam eden il başkanlığı sürecinde iktidar partisinin temsilcisi olarak değil adı ÇUVALla anılan bir kişi EYÜP ÖZKEÇECİ. Siyasetçi vatandaşın sorununa kulak veren, onların sorunuyla dertlenen profil olma özelliği taşıyan kişiler AK PARTİ’de yer alırdı ama Özkeçeci gibi halktan uzak kişilerle de siyasetin yapılabileceğini gösterdiği son dönemde iktidar partisi.

Bu hafta içerisinde AK PARTİ Gaziantep il başkanlığı kongresinin tarihi muhtemelen açıklanacak. Yeni dönemde de anlaşılan o ki; ihalelerden başını kaldırıp kentin sorunlarına bir garip yaklaşan EYÜP ÖZKEÇECİ yeniden başkan olacak gibi gibi… Yapılacak il kongresinde iktidar partisinin Gaziantep’te eski gücüne kavuşabilmesi, kudretli günlerine dönebilmesi için Hacı Ökkeş Eruslu gibi bir ismi belirlemesi ve aday göstermesini tavsiye ederim. Hatta kabul ederse Eruslu neden olmasın ki!..

Siyaset ekip işi, kudret işi, gönül işi, siz bu işe mevki, makam ve hırslı gözlerle bakarsanız halktan koparsınız. Gaziantep büyük bir şehir olmakla birlikte sanayici ve üretim gücüyle her zaman göz önüne olan bir şehir, bu şehri her anlamda yönetmek ekip işi, ekip iyi değilse yük sadece bir kişinin omuzunda ise işler yarım kalır, ağırlık artarda artar.

Bu şehrin yükünü gördüğüm kadarıyla bir tek başına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin omuzluyor. AK PARTİ’nin kazandığı ender büyükşehirler arasında yer alan Gaziantep’te Fatma Şahin’in iyi bir il başkanına, uyumlu ilçe başkanlarına ihtiyacı var. Herkes işinde gücünde Fatma hanım sahada. Tek düşünce var, nasıl olsa belediye başkanı tek başına kent genelinde hem partimizi hem belediyemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bu anlayışın yanlış olduğunu, yanlış olduğu kadarda partinin kan kaybetmesine neden olacağının birileri tarafından artık söylenmesi gerekiyor.

Yani işin özü Sayın ÖZKEÇECİ; birileri söylemese de ben söylüyorum… KRAL ÇIPLAK…

NOT: Pandemi sürecinde ölümcül virüse karşı toplum olarak kurallara uyalım. Maske, mesafe ve temizlik konusunda kesinlikle taviz vermeyelim.

SAĞLICAKLA kalın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?