USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İslahiye’nin siyasette (ki) büyük talihsizliği!

28-07-2021

Gaziantep’in siyasi yaşamında önemli bir yere sahip olan İslahiye ilçesi her zaman kent siyasetinde önemli bir yere sahip oldu. Üzümü ve acı biberiyle gastronomi kenti Gaziantep’in gözbebeği olan İslahiye siyaseten yerel yönetiminde emin ellerde değil! Sözüm Ak Parti MKYK’da görev alan Şamil Tayyar veya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak ve birbirinden değerli İslahiyeli siyasi simalara değil.

İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural!

Kemal bey ile yüz yüze veya telefonla hiç görüşmedim, tanışma fırsatı bulamadım ama “summak” ekşili çalışmalarını sık şekilde duydum, şaşırdım. Belediye Başkanı Kemal Vural, sessiz sedasız çalışmalarını sürdürüyor. Dişe dokunur bir çalışması var mı onu bilmiyorum ama en büyük şansı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başkan Şahin, belediyenin tüm imkanlarıyla alt ve üst yapı noktasında İslahiye’nin hep yanında. Yine aynı zamanda kamu yatırımlarının takibinde de Gaziantep Valiliği İslahiye ilçesine ayrı bir önem veriyor.

Başkan adaylığına kim referans oldu?

Bakın hiç uzatmadan kısa örneklerle Belediye Başkanı Kemal Vural’ın adaylığına referansa olan isimlere hitaben bilinmesi gerekenleri yazacağım.

İslahiye’nin çöpünü toplayan firmaya parası neden verilmedi?

İslahiye’nin verimli summak alanları var. Bu summak ekşisinde kullanılan bitki örtüsünü yıllardır nasıl toplanıyor, nasıl işleniyor ve paraya dönüşüyor bunu bir ziraat mühendisine soracağım!

Belediye yönetiminin dişe dokunur bir projesi var mı?

Ak Parti içerisinde özellikle İslahiye kanadında Kemal Vural neden hep eleştiri konusu?
İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural’ın seçimlerden önce vaat ettiği sözlerden kaç tanesi yerine getirildi?
İslahiyeli tanıdığım bazı bürokratların belediye başkanının basit işlerle zaman geçirdiğine yönelik söylemleri doğru mu?
Yani kısacası başkan bey ilçenin çöpünü başkasına güzelliğini kendinize ayırmayın!
Bu arada koronavirüsle mücadelede aşılama çalışması 16’ya düşmüşken başkan beyin aşısını yeni yaptırdığını duydum! Örnek belediye başkanlığı böyle olur(!)
Sağlıkla kalın...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?