USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gaziantep’te vatandaşın değil PROTOKOLÜN il başkanı!

14-12-2020

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, kent genelinde ki gezi ve ziyaretlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e göre ayarlamaya başladı. Ak Parti Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanları ekipleriyle birlikte saha çalışmalarına imza atarken, Özkeçeci ise protokolde yer almaya devam ediyor.

İLÇELER ÇALIŞIYORKEN SEN NEDEN PROTOKOLDESİN!

2 milyonun üzerinde nüfusu ile Türkiye’nin lokomotifi konumunda bulunan Gaziantep’te iktidarın il başkanı, önceki dönem il başkanlarının aksine vatandaşın arasından çok protokolde yer almaya devam ediyor. Kentte yaşanan olumlu havanın dışına çıkmayan, olumlu havanın dışında olumsuzluklar yaşayanların sorunlarına çözüm bulamayan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu şekilde davrandığı iddia ediliyor. Şahinbey ve Şehitkamil’in teşkilat başkanları sahada çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, yoğun saha çalışmaları nedeniyle ölümcül virüse yakalanmış ve uzun süren tedavisinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Diğer yandan Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke ise tüm teşkilat bileşenleriyle birlikte pandemi mağduru esnafı ziyaret ederek destek olmuştu.""

KORONAVİRÜS SÜRECİNDE NE YAPTI MERAK EDİLİYOR

Mart ayından bu yana devam eden koronavirüs sürecinde parti çalışmalarına telekonferans yöntemiyle sürdüren Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, bu süre zarfında vatandaşlarla çok fazla bir araya gelemedi. Pandemi öncesinde de İŞ yoğunluğu nedeniyle vatandaşların sorunlarını dinleyemeyen Özkeçeci, daha önce yazdığım gibi ihalelerle gündeme geldi. Şehrin sorunlarının Ankara’da çözümü için adım atması beklenen Eyüp Özkeçeci, sınıfta kaldı. Ocak ayında yapılması planlanan Ak Parti Gaziantep il başkanlığı olağan kongresinde yeniden görev alması beklenen Özkeçeci, iktidar partisinin kentte, “Makamdan kalkmayan başkan” olarak anılmaya başlandı.

OH NE GÜZEL MEMLEKET!!!

İktidarı ana muhalefetiyle ORTAK aklın dışına çıkmayan Gaziantep’te protokolde yeri olan herkes mutlu ama yüzde 80’lik kesim halen mutsuz. Gaziantep alt ve üst yapıda, sanayisi ihracatıyla göz doldururken, çalışan ve üreten kesimin sorunlarına çözüm bulunamıyor. İktidar partisinin il temsilcisinin dışında bir süre önce görevden alınan ana muhalefet partisinin il başkanı da çoğu sorun karşısında sus-pus kalmış ve ortaya çıkabilecek yeni sorunların önüne geçememişti. Mecliste grubu bulunan ve siyaset yapan isimlerin önemli bölümünün mercek altına alınıp incelenmesi halinde ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. Mesela İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu’nun dışında bir siyasetçiden Ak Parti İl Başkanı Özkeçeci’nin çalışmalarına ilişkin olumlu veya olumsuz bir cümle duymadım. Kentte siyaset ve protokolün dışında kalan mutlu bir insanın olduğunu da duymadım.

ÇOCUĞUM SORDU CEVAP VEREMEDİM GEÇİŞTİRDİM

Siyaset Bilimi öğrencisi çocuğum, “Baba Gaziantep milletvekilleri ve diğer siyasetle uğraşanlardan okuduğum bölümü bitiren var mı?” diye sordu. Cevap veremedim. Bu kentte parti genel merkezlerinin belirlediği isimlerin GÜÇ kavramı altında vekil seçildiği malum. Siyaset, siyaset biliminin okulu var mı var! Bu okula giden ve diplomasını alan kaç siyasetçi var bilemiyorum. Ama parti genel başkanlarından güç alarak HALK adına siyaset yaptığını ifade eden binlerce isim vardır. Kara düzende yaşamın kendisidir siyaset. Siyasetçi konumunu korumak için siyaset yapar, çalışan kişide siyaset yapar ama ÜRETEREK!..

Sağlıkla kalın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?