USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gaziantep milletvekillerini tanıyor musunuz? Kentin ŞAHİN’i var!

20-10-2020

Ak Parti Gaziantep’te son 20 yılda her seçimde galip gelmeyi başarmış ve yerelde önemli zaferlere imza attı. Son dönemde de iktidar partisi kentte çoğunluk milletvekilini hanesine yazdırdı. Malum son dönem Ak Parti’de ihale haberleriyle gündemden düşmeyen İl Başkanı Eyüp Özkeçeci var. Vatandaşların genel sorunlarına ilişkin tek bir cümle bile dile getirmeyen Özkeçeci’yi kentte 10 kişiye sorsanız birisinin tanıyacağını sanmıyorum. Bu kentte iktidar partisinin il başkanı denildiğinde yıllar geçse bile Hacı Ökkeş Eruslu, Ahmet Uzer gerçeği vardı. Bana göre Özkeçeci, deneyim sahibi bu iki isimle arada kritik yapmalı ve ona göre adım atmalı!

Peki;

Ak Parti Gaziantep Milletvekillerini vatandaşa kim diye sorsanız, inanın ki 2 tanesinin ismini bilen çıkmaz. İnanmayan varsa gelsin Suburcu Caddesi’nde, Vatan Mahallesi’nde, İbrahim 2’de, Sarısalkım’da, Ağzı Böyük Ökkeş Sokak’ta, Asım Güzelbey Köprülü Kavşakta, Kürşat Tüzmen Bulvarında, Merinos Kavşağında, Havaalanı Kavşağında, Mağanoğlu Köprüsü’nde, Tabakanede, eski TRT alanında, Asri Mezarlıkta birlikte dolaşalım ve soralım! Ak Parti’nin ilk kurulduğu yıllarda milletvekilliği yapan isimler kentin en ücra köşesinde bile vatandaşa kulak verirken, son yıllarda milletvekili olan isimler mevki-makam, şan-şöhret uğruna sadece “MİLLETVEKİLİ”! Bu kent geçmiş yıllarda soruna çözüm olacak isimleri Ankara’ya yollardı. Son dönemde ise çözüme katkısı olmayacak isimler sadece liste üzerinden oylanmaya başlandı. Kentin bürokrasisi önemli oranda SİYASET noktasında geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Siyasetçi iş yapmıyor, bürokrat siyasete hazırlanıyor, durum böyle iken bu kentte sorunlar ve yatırımlar nasıl çözüme kavuşur?

BU İŞİ FATMA ŞAHİN BİTİRİR

Bunları neden yazıyorum, Gaziantep Şehir Hastanesi yıllardır tamamlanamıyor. Koronavirüs sürecinde sağlıkta alt yapı dünya genelinde tartışılan belki de bir numaralı konu. Türkiye ve özellikle Gaziantep sağlık alt yapısı kuvvetli noktalar arasında yer alıyor. Gaziantep Şehir Hastanesi ne olduysa oldu ta-mam-la-na-mı-yor! Kent bürokrasisi, milletvekilleri bu konuda başarılı olamadı. İş her zaman olduğu gibi yine Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Bakan-Başkanı Fatma Şahin’e kaldı. Kentte belediyeyi ilgilendirmeyen çok sayıda proje Şahin’in Ankara girişimleriyle tamamlandı. Şimdi Başkan Şahin, Şehir Hastanesinin bir an önce tamamlanması için harekete geçmeli. Ak Parti için Gaziantep ve bölgesinde vatandaşın tanıdığı ve güvendiği tek isim sanırım Fatma Şahin’dir. Ortaya konan çalışmalar ve vatandaşa olan yakınlığı nedeniyle Şahin, Gaziantep için bugün büyük bir kıymet.

Sağlıkla kalın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?