USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

GAZİANTEP AK PARTİ’DE BÜYÜK KUMPAS!

12-05-2019

31 Mart yerel seçimlerinin ardından merkez ilçe belediye başkan adaylarından daha az oyla seçimi kazanan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ilk iş olarak belediye yönetiminde değişime gitti. Şahin, kendi ekibinde değişime gitti tamam ama yeni dönemde teşkilatlarla ne yapacak? Nedeni bilinmez ama ilçe yönetimleri ve seçimi kazanan merkez belediye başkanlarıyla arasında esen soğuk rüzgâr estiren Fatma Şahin, yüzde 60 oy alarak rekor kıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun 31 Mart seçiminde kendisine oy verdirtmediğini iddia etmişti. Bu iddiayı Vatan Mahallesi’nde ki bir seçmen kadının sosyal medyada yayılan videosuyla ortaya koyan Şahin, videoyu kaydeden ve kadını kandıran kişi veya kişileri TANIYOR MU? Bunu ben merak ediyorum. Kadını kandırarak video kaydına alan kişi veya kişiler bizlere bir dönemin FETÖ kumpaslarını hatırlattı!!!

""

SAYIN ŞAHİN, o kadın daha sonradan açıklama yaptı ve, “Beni kandırdılar ben hem Fatma Şahin’e hem de Mehmet Tahmazoğlu’na oy verdim. Koyu bir Ak Partiliyim. Beni kandırarak video kaydına alan kişiler hakkında suç duyusunda bulundum” dedi. Şimdi bu kadını kim, neden kandırarak Tahmazoğlu’nu töhmet altında bırakan o video kaydını aldırdı? Bu kentte bazı şeyler malumunuz çok çabuk unutuluyor. Fakat bazı şeylerde hafızalarda yer ediyor. Mesela “ÖKÜZ” polemiği unutulmayacak! “Biri ÖKÜZ demiş ben duymadım” diyerek bir milletvekilini görmezden geldiğiniz unutulmayacak! Bu şehirde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde merkez ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik iddia edilen hamlelerin şayet doğru ise UNUTULMAYACAK! Seçim sürecinde gecekondu ziyaretlerinde bulundunuz inanın UNUTMAYACAĞIM! Aynı ziyaretleri yeni dönemde de düzenli şekilde yapacak mısınız? Takipçisi olacağım!

Uzun süredir yazmıyordum ama son dönemde Ak Parti’de olup bitenlere bakıyorum da 17 yıl öncesinde ki partiyle hiçbir alakası kalmamış. “Millet hep millet daima millet” sloganının Gaziantep’te “koltuk, koltuk ve daimi güç” olarak değiştiğini ne yazık ki benim gibi çok sayıda insan düşünür hale geldi. Hacı Ökkeş Eruslu’nun il başkanlığı sürecinde onu en çok eleştiren gazetecilerden biri ben idim. Eruslu, dönemin belediye başkanlarının özellikle Asım Güzelbey’in alacağı çoğu yanlış kararın karşısında dik durmuş ve “YANLIŞ” demişti. Ahmet Uzer’in il başkanlığında da benzer duruşları izledim. Fakat Ak Parti’nin son döneminde mevcut il başkanının attığı adımlar ve belediye meclislerinde alınan yanlış kararlar karşısında ki tutumunu yeterli bulmuyorum.

Netice itibariyle parti içi soğuk savaş nedeniyle Ak Parti’nin kalesi olarak değerlendirilen Gaziantep’te üst düzey yöneticilerin acil ve ivedi önlemler alması ve bu partiye dönül vermiş onlarca kişinin harcanmaması noktasında hamle yapması gerektiğini düşünenlerdenim…
MÜBAREK RAMAZAN AYINIZ KUTLU OLSUN…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?