USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Düğmeye Şehitkamil Belediyesi bastı şimdi sıra diğer belediyelerde!..

15-08-2018

ABD’nin Türkiye’ye yönelik ekonomik yaptırımları karşısında ülke genelinde “tasarruf” tedbirleri alınıyor. İktidarı-muhalefeti tüm kesimler ABD’nin yaptırım kararları karşısında dünyaya bir duruş sergiliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “tasarruf” çağrısı aynı anda karşılığını gördü ve milyonlar hareket geçti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun önce ki gün düzenlediği “tasarruf” konulu basın toplantısına katıldım. Başkan başta daire müdürleri olmak üzere belediye çalışanlarının önemli bölümünün tasarruf adına kendisine ilettiği söylemlerle harekete geçtiğini ve başta kendisi olmak üzere tüm makam araçlarının bundan sonra kullanılmayacağını açıkladı. Şehitkamil Belediyesi’nin tüm çalışanlarını aldıkları bu karardan dolayı kutlamamız gerekiyor.
“Şehitkamil Belediyesi olarak göreve geldiğimiz andan itibaren tasarruf noktasında bizler, elimizden gelen gayreti gösteriyorduk. Ancak Türkiye’mizin içerisinde bulunduğu son 10 günlük süreç içerisinde yaşananlardan dolayı müdür arkadaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda bir farkındalık oluşturmak adına bugün sizlerle beraberiz. Daha önce tahsis etmiş olduğumuz araçları arkadaşlarımız iade etmek istediler, havuz sistemine dönme talebinde bulundular. Hizmetin kalitesini artırmak adına daha önceden bütün müdür arkadaşlarımıza verilmiş olan makam araçlarını arkadaşlarımız iade edince, biz de yeniden bir organizasyona girdik. Bu konuda ne yapabiliriz, ülkemiz için artı değer ne üretebiliriz diye farkındalık oluşturmak adına ‘Tasarruf Yapıyorum, Ülkeme Sahip Çıkıyorum’ sloganı adı altında bir kampanya başlattık. Çünkü 15 Temmuz’da bu memleketi hain emellerine alet etmek adına uğraşanlar, şu anda da bir ekonomik savaşın eşiğine getirmeye çalışıyorlar. Allah’ın izniyle nasıl bu millet 15 Temmuz’da birlik ve beraberlik içerisinde duruşunu gösterdiyse bu ekonomik savaş içerisinde de gereğini yerine getirecektir. Allah’ın izniyle onlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Ancak burada yalnızca kurum ve kuruluşların tasarruf yapması, önlem alması söz konusu değil. Bu hep birlikte mili bir dava şuuruyla tüm vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken bir husus. Öncelikle şuna dikkat etmemiz gerekiyor, yaşantımız içerisinde öncelikleri belirleyip, ona göre ihtiyacımız olan ürünleri almamız, ihtiyacımız olmayanı ötelememiz gerekiyor. Burada bu öncelikleri yaparken, mutlaka bir şeyi almamız gerekiyorsa ülke ekonomisine katkı sağlamak adına yerli malını hatta ve hatta yerlinin de yerlisini almamız gerekiyor” dedi Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu.
Sözlerinize aynen katılıyorum sayın başkan…
Emperyalist ülkelerin Türkiye’ye yönelik başlattığı ekonomik savaş karşısında sessiz kalmak onların emellerinin gerçekleşmesi anlamına gelir. Emperyalist ülkelere karşı Kurtuluş Savaşı vermiş bir ülkenin evlatları olarak aynı ruh ve aynı kararlılıkla duruşu sergilemeye devam edeceğiz. Yeter ki yöneticiler kararlı adımlarından geri dönmesinler, Cumhurbaşkanı önderliğinde atılacak tüm adımların takipçisi olalım. Şehitkamil Belediyesi Gaziantep’te düğmeye bastı şimdi sıra diğer belediyelerimizde. Bu yönde alınacak tüm kararların destekçisi olacağımı bildirmek isterim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?