USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Çocuğumuzdan özür diliyorum

13-11-2021

Ak Parti Gaziantep il yöneticilerinin bir aile ziyaretinde çekilen fotoğraf aslında yaşadığımız süreci en iyi şekilde anlattı. Ak Parti Engelli Daire Başkanının da yer aldığı fotoğrafta yer alan küçük kız çocuğu battaniye altında oturmuş parti kayıtları yapılan aile fertleri ile siyasetçileri izliyor. Habere konu olan küçük kız çocuğunun engelli olduğu ve engelli olduğundan dolayı aile fertleri tarafından battaniye altında oturulmasının söylendiği dile getiriliyor.

ŞİMDİ soralım;

Engelli bir çocuğumuzun ailesi ziyaret edilirken ve o aile fertleri partiye kayır edilirken neyin karşılığı çocuğumuzun engelli maaşı alması sağlanmıştır?
O çocuğumuz gibi yaşama tutulmaya çalışan yüzlerce çocuğumuz var, aynı imkanlardan o çocuklarımızında faydalanma imkanı var mı, var sa karşılığında ne isteniliyor?

Yayınlanan haberin ardından beni arayan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı beyfendi çocuğun engelli olduğundan bile haberi yoktu; "Cam açık Bülent bey, soğuk falan yok, keşke farklı bir şekilde eleştirilerinizi yapsaydınız" dedi ve 30 dakika sonra sonra yapılan görüşmede çocuğun engelli olduğunu ve ailesi tarafından ayaklarının battaniye ile örtüldüğünü söyledi. Şimdi sormak lazım, engelli bir çocuğun "engelli maaşı" alabilmesi için çocuğun ailesinin partiye kayıt edilmesi şart mı?

Bugüne kadar bu şekilde partiye kaç vatandaşımızın kayıtları gerçekleştirildi?

Şimdi o il başkanına sormak istiyorum; habere eleştiri getirirken battığınızın farkında mısınız?

Mesleki yaşamımı önemli bölümünü siyasi, kadın ve çocuk haberciliğine adamış bir isim olarak her ne olursa olsun fotoğraf karesinde yer alan o çocuğumuzdan binlerce kez özür diliyorum. Çocuğumuzun bir an önce iyileşmesi için dualarımızı eksik etmeyeceğiz.

AMA şu çok iyi bilinsin ki; engelli maaşı karşılığında bir çocuğumuzun ailesinin partiye kayıt edilmesi sanırım ilk olmamıştır, son da olmayacak!
Gelecek seçimlerde Gaziantep Milletvekilliğini düşünen bir il başkanı düşünün, il başkanlığı sürecinde kente kattığı katma değeri TBMM çatısı altında nasıl taçlandırır!

SAĞLIKLA KALIN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?