USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“ALAN EL VEREN ELİ GÖRMEMELİ” DEĞİL Mİ SAYIN TAHMAZOĞLU?

17-05-2020

Koronavirüs salgının hayatımızı ciddi şekilde tehdit ettiği bu süreçte Türkiye’ye el ele verdi ve her alanda ortak mücadele veriyor. Cumhurbaşkanlığımız başta olmak üzere tüm il valileri ile yerel yönetimler ortak adım atıyor ve ihtiyaç sahiplerinin dertlerine çare oluyor. Bu kapsamda Gaziantep Valiliğimizin Vefa Grupları aracılığıyla Gaziantep’in tüm noktalarında ihtiyaç sahibi kim varsa ulaştığını ve sorunları çözdüğünü görmek bizler için insanlık adına onur verici bir durum.
 

""

 Kentte yerel yönetimler ile diğer tüm kurumlar Gaziantep Valiliği koordinesinde ihtiyaç sahiplerine anında ulaşıyor. On binlerce ailenin ihtiyaçları ilgili bakanlıklar başta olmak üzere Gaziantep Valiliğinin koordinasyonunda aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bir noktada yapılan yardımların sayısı o kadar fazla ki biz gazeteciler bile takip edemez hale geldik. Diğer yandan yardım organizasyonu o kara güzel ki; ALAN EL VEREN ELİ görmüyor. Bu çalışmalardan dolayı başta Gaziantep Valisi Davut Gül olmak üzere destek sunan yerel yönetimlere, sanayici ve iş insanları ile vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

""

DİĞER YANDAN;
Göreve geldiği günden bu yana yapılan ufacık yardımlarda bile objektiflere poz veren Şahinbey Belediyesinin Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu, et, süt, yoğurt, defter, kitap, kalem, kalem açkı, tohum, gübre, yem v.s. yardımlarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Her yardım faaliyeti en az 3-5 gazetede manşet oluyor. Tahmazoğlu, koronavirüsle mücadele günlerinde yine sahaya çıktı. İşyerleri kapalı olan esnaflara biner lira nakit yardımından bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu, bu yardımlarla ilgili olarak bazı meslek odalarının başkanlarına kendi basın ekibi aracılığıyla teşekkür ettirdi! Ardından muhtaç ailelere nakti ve ayni yardımlar gerçekleştirdi. GAZİANTEP VALİLİĞİ ortak koordinasyonla yardımları tek elden sürdürmeye çalışırken, Şahinbey Belediyesi kendi sorumluluk sahasında tek başına tüm yardımları gerçekleştirdi. Bu nedenle Tahmazoğlu’nun ismi yaklaşık 2,5 aydır yoğun bir şekilde çalışan Vefa gruplarının önüne geçmiş oldu!

""

VALİLİĞİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜYÜKŞEHİR VE
ŞEHİTKAMİL BELEDİYELERİNİ ALKIŞLIYORUM
Diğer yandan Gaziantep genelinde her anlamda ortaya koyduğu sosyal yardımların yanında projeleriyle göz dolduran Büyükşehir Belediyesinin Allaha şükür daha bir şatafatlı bir adımını görmedim. Diğer yandan Şehitkamil Belediyesinin “Sadece işimizi yapıyoruz” parolasıyla sürdürdüğü sosyal çalışmalar takdir ediliyor. Neden biliyor musunuz? Yapılan yardımlarda belediye başkanlarını ön saflarda görmüyoruz. Belediye yönetimlerinin yapılan her yardımda gözlerden ırak olmaları vatandaşların da rencide olmaması adına oldukça önemli. İşte bu yüzden Gaziantep Valiliği koordinasyonunda devam eden yardımlar takdiri hak ediyor. Hiçbir vatandaşımız aldığı yardımlarla objektiflere konu malzemesi olmuyor. Bu zor günlerimizde millet olarak yardımsever adımlarla el birliğiyle bu kaostan kurtulacağımıza adım gibi eminim.
KALIN SAĞLICAKLA…

""

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?