USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sayın vekil esnafı “es” geçmeyeceksin!

02-08-2021

Ak Parti’de saha çalışmaları tam gaz devam ediyor. Makamdan ayrılıp vatandaşın arasına karışmayan il başkanı nihayet sahada… Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri sahayı karış karış dolaşmaya başladılar. Saha çalışmalarını uzun süredir unutan milletvekilleri “talimatlı” olarak ziyaretlere başladı.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ile Atatürk Bulvarı’nda esnafı ziyaret etti. Esnaf uzun süredir sahada göremediği iktidar temsilcilerini görünce “sevindirik” oldu. Sevindirik oldu olmasına esnaf ama sorunlar alabildiğine büyük. Derdini anlatmak için zamanla yarışan esnafları vekil ile il başkanı sorunları dinledi, sorunlar karşısında mantıklı açıklamaya yapmaya çalıştılar.
Ben iktidar temsilcilerini ilk defa esnaf ziyaretlerinde bu kadar çaresiz kaldığına şahit oldum. Gaziantep’te uzun süredir derdini anlatacak iktidar temsilcisi arayan esnaf eline geçirdiği bu ziyaret fırsatını değerlendirmek istedi. Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer ile İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Atatürk Bulvarı’nda tekel büfesi işletmeci bir esnafı ziyaret etmeden yandaki işyerine geçti. Tekel büfesi işletmecisi esnaf bu duruma haklı olarak tepki gösterdi ve vekil ile il başkanından işyerine gelmesini istedi.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile yanındaki il başkanı tepki üzerine esnafın işyerini ziyaret etmek zorunda kaldı. Sonuç olarak makamda, mecliste ve protokolün dışında kendisine oy veren vatandaşı uzun süredir görmeyen belki de görmek istemeyen milletvekili belki de ziyaretlerden dolayı pişman oldu. Pandeminin etkisiyle işleri daha da kötüye giden esnaf ayağına gelen iktidarı-muhalefet önemli değil hangi siyasetçi olursa olsun patlamaya hazır bomba gibi.
İktidar temsilcilerine küçük bir uyarım olacak; varsa esnaf ve vatandaş ziyaret programı yanınıza mutlaka Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i alın. Programlarınızı Fatma Şahin’in programlarına uyumlu bir şekilde yapın ki Başkan hanım sayesinde etki-tepki görmeyin.
Daha öncede yazdım, yazdıklarımın arkasındayım; Gaziantep’te Ak Parti Fatma Şahin’le var. Başkan hanımın kentte düzenlediği ziyaretler dolu-dizgin devam ediyor. Başkan hanımı gören vatandaşın yüzü gülüyor. Evet yüzü gülüyor. Çıkın sokağa Ak Parti Gaziantep Milletvekillerinin, il ve ilçe başkanlarının adını sorun. Bir tek milletvekili adı biliniyorsa, il ve ilçe başkanları tanınıyorsa gelin ondan sonra konuşalım.
Sokağa yalnız başınıza çıkmayın sayın vekilim!
Sağlıkla kalın..
MASKE, HİJYEN, MESAFE VE AŞI…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?