USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AK PARTİ’DE İL BAŞKANI ERUSLU MU OLACAK?

26-12-2019

Ak Parti’de Gaziantep İl Başkanı kim olacak soruları tartışılırken, “Gaziantep’e Değer Katanlar” ödül töreninde sürpriz bir isim kendisini gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü kutlama programı kapsamında Gaziantep’e Değer Katanları ödüllendirdi. Ödül töreninde en dikkat çeken isim ise uzun süredir göz önünde olmayan Ak Parti eski İl Başkanlarından Ökkeş Eruslu oldu. Törene katılanların önemli bölümü “Eruslu, Ak Parti İl Başkanı mı oluyor?” diye fısıldadılar.

""

AK PARTİ GAZİANTEP TEŞKİLATLARINDA AYRI BİR YERE VE DEĞERE SAHİP

Ak Parti Gaziantep eski İl Başkanlarından Ökkeş Eruslu, parti içi adalet ve değer yargılarına bağlılığı ile tüm teşkilatlarca kabullenilen bir isim oldu. Parti içerisinde ve özellikle belediye meclislerinde yanlışlara ve yanlış imar tadilatlarına karşı duruşu ile bazı belediye başkanlarıyla ters düşen Eruslu, doğruluk ilkelerinden şaşmadı. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’te güvendiği isimler arasında yer alan ve parti içerisinde “hacı abi” lakabıyla bilinen Ökkeş Eruslu, beklenildiği gibi dün akşam düzenlenen ödül töreninde boy gösterdi.

AK PARTİ’DE ERUSLU İL BAŞKANI OLSUN DEDİKODULAR BELKİ SON BULUR

Görevde kaldığı süre içerisinde “birlik ve beraberliğin” korunması için elini taşın altına koyan dedikoduya izin vermeyen Hacı Ökkeş Eruslu, kent kamuoyunun sesine kulak vermiş, yerel yönetimlerin atacağı bazı adımlarda yanlış varsa “YANLIŞ” diye haykırmış birkaç isimden biri. Bu nedenle yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Adayımız Ökkeş Eruslu” diye açıklama yaparsa hiç şaşırmam. Dün akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ödül töreninde ödül alan Ökkeş Eruslu sanırım kendisine gelen teklife “YOK” demedi. Uzun süredir Ak Parti kongre süreciyle ilgili olarak kendisinden görüş almak istediğim Ökkeş Eruslu henüz görüşme talebine dönüş yapmadı ama sorularımın tüm cevabını dün akşam düzenlenen ödül töreninde çekilen fotoğrafta almış oldum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?