USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Özdağ, Diyarbakır'da incelemelerde bulundu

Özdağ, Diyarbakır'da incelemelerde bulundu
29-03-2016 06:26
Gaziantep

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, terör örgütü PKK militanları ile çatışmaların sürdüğü Diyarbakır’ın Sur ve Bağlar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

MHP Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri ile birlikte Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürü Hüseyin Taşdan’ı da ziyaret ederek bilgi alan Özdağ, Diyarbakır Lice yolu üzerinde PKK'lı teröristlerin 1.5 tonluk bomba yüklü otomobille saldırdığı Mermerler Jandarma Karakolu’na da giderek burada görev yapan karakol komutanı ve askerlerle sohbet etti. Prof. Dr. Ümit Özdağ, operasyonlarda yaralanan askerleri de hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Güneydoğu Korucular Konfederasyonu başkanı Seyithan Karadağ ve Şırnak, Cizre, Diyarbakır ile Mardin'den gelen korucularla bir araya geldi.

DİYARBAKIR VALİSİ AKSOY'DAN BİLGİ ALDI

MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ve araştırmacı gazeteci Vedat Yenerer'den oluşan heyet ile birlikte Diyarbakır'da inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Özdağ ve beraberindeki heyet Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederek ilde yaşananlar ve operasyonlar hakkında bilgi aldı.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Dr. Ümit Özdağ'ın, beraberindeki heyet ile birlikte Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Taşdan'ı da ziyaret ederek operasyonlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Emniyet Müdürü Taşdan: “Operasyonların başladığı günden bu yana 286 teröristin ele geçirildiğini ve teröristlerin gömerek sakladığı cesetlere yönelik yeni çalışmaların başlatıldığını” söyledi. Heyet, teröristlerin döşediği mayınların temizliği ve terörle mücadele ile ilgili bilgiler de aldı.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRIYA UĞRAYAN MERMER KARAKOLU'NDA KAHRAMANLARLA KUCAKLAŞTI

Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Diyarbakır Emniyet Müdürü ile birlikte Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ettikten sonra,  PKK'lı teröristlerin 1.5 ton bomba yüklü kamyonetle saldırdığı ve üç askerin şehit edildiği Diyarbakır Lice karayolu üzerinde bulunan Mermer Karakolu'na gitti. Burada karakol komutanı ve  askerlerle kucaklaşan MHP heyeti bir süre sohbet etti.

KORUCULAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Güneydoğu Korucular Konfederasyonu Başkanı Seyithan Karadağ ile Şırnak, Cizre, Diyarbakır ve Mardin'den gelen korucuları da ziyaret etti.

Özdağ koruculara yaptığı konuşmada,  "Sizlere Geçici Köy Korucu diyorlar, ancak Güneydoğu'da herkes geçici sizler gerçeksiniz. Sizler benim ve Türk Milletinin gözünde bu vatanın cesur savaşçılarısınız" dedi.

ASKERİ HASTANE'DE YARALI ASKERLERE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Özdağ ve beraberindeki heyet Diyarbakır temasları içerisinde askeri hastaneyi ziyaret ederek askeri hastane başhekimi ve yardımcısıyla görüştükten sonra, yaralı asker ve polislere moral ziyaretinde bulundu.

ULU CAMİ İMAMI İLE BİR ARAYA GELDİ

MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile beraberindeki heyet Diyarbakır Ulu Camii de incelemelerde bulunduktan sonra Camii İmamı Mehmet Emin Mülayim'i ziyaret etti ve yaşanan sıkıntıları ondan dinledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?