USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“OPERASYONLAR SÜRDÜRÜLMELİ”

“OPERASYONLAR SÜRDÜRÜLMELİ”
24-11-2019 10:57
Gaziantep

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü günlerdir kent genelinde uyuşturucu kullanımı ve satışına yönelik operasyonlarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Polisin aralıksız operasyonları çerçevesinde uyuşturucu tacirleri bir bir yakalanıyor.

Gaziantep’te son günlerde uyuşturucu satışının önlenmesi ve ticaretini yapanlara yönelik düzenlenen operasyonlar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Zehir tacirlerine yönelik operasyonlarının devam etmesini isteyen başta GTO Başkanı Tuncay Yıldırım olmak üzere GESOB, Türk Eğitim-Sen, ve esnaf temsilcileri polise çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik başta Hacıbaba ve Vatan Mahallelerinde uzun süredir operasyonlarını sürdüren polis ekipleri bugüne kadar onlarca kişiyi gözaltına alarak adli işlem başlattı. Diğer yandan ise Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, operasyonların aralıksız bir şekilde süreceğini dile getirdi.

“İŞ DÜNYASI OLARAK MEMNUNUZ”

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, güvenlik güçlerinin kentin asayişini ve güvenliğini sağlamaya yönelik attığı adımların devam etmesini istedi. Kolluk kuvvetlerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yıldırım, “Gaziantep bildiğiniz gibi dinamik bir kent hemen yanı başında savaş var sanayi kenti. Bundan dolayı güvenlik oldukça önemli, asayiş uygulamaları, uyuşturucu operasyonları ve denetimlerden memnunuz. Bunun sürekli olmasını istiyoruz. Gençlerimizin uyuşturucu illetinden uzak tutulmasını oldukça önemli görüyoruz. Emniyet ve Jandarma ekiplerimize bu konularda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. İş dünyası olarak bu çalışmalardan oldukça memnunuz” dedi.

“GENÇLERİMİZ BU İLLETTEN UZAK TUTULMALI”

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, kentin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik atılan adımların her zaman yanında olacaklarını kaydetti. Küsbeoğlu açıklamasında, “Gaziantep polisinin okul önleri başta olmak üzere kent genelinde uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik operasyonlarının hız kesmeden devam etmesini istiyoruz. Yaşadığımız kentin huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında atılan her adımın takipçisi ve destekçisi olacağımı belirtmek isterim. Gelecek nesillerin sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yetişmesi hepimizin ortak umududur” diye konuştu.

“İSTENEN VE BEKLENEN BU OPERASYONLARDIR”

Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şube Başkanı Bekir Avan, gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi için saha çalışmalarının daha etkin olmasına yönelik defalarca açıklama yaptıklarını dile getirerek, “Bu isteğimiz yıllarca yapılmadı. Ama son birkaç aydır görüyoruz ki uyuşturucu kullanımının önüne geçmek ve ticaretini yapanların ele geçirilmesi için önemli operasyonlara imza atılıyor. Gaziantep polisi artık bataklıkları kurutmak istiyor ve gereğini yapıyor. Kentte bazı mahallelere yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonlarının bataklık kuruyana kadar devam etmesini istiyoruz. Çalışmaları sürdüren tüm yetkililere ise sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

İSMET ÖZCAN; “ÇOCUKLARIMIZI BU İLLETTEN UZAK TUTMAK LAZIM”

Gaziantep Öğrenci Servisçileri Odası Başkanı İsmet Özcan, uyuşturucu kullanımını ve ticaretinin önlenmesine yönelik başlatılan operasyonların hız kesmeden devam etmesini istedi. Özcan açıklamasında, “Bizler tüm çocuklarımızın yani geleceğimizi bu illetten uzak tutabilmek ve gençleri zehirlemek isteyenlere aman vermemek için başlatılan bu operasyonların aralıksız şekilde devam etmesini istiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bir nesil olarak geleceğe taşımak için Emniyet Müdürlüğünün öncülüğünde sürdürülen uyuşturucu operasyonlarının bataklık kuruyana kadar sürmesini istiyoruz” dedi.

MEHMET SARIBAL; “GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEYENLER BİR BİR BULUNMALI”

Gaziantep Sayacılar Odası Başkanı Mehmet Sarıbal, polisin zehir tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonların aralıksız bir şekilde devam etmesi gerektiğini belirterek, “Gaziantep polisi son haftalarda sadece zehir tacirlerine yönelik değil kent genelinde asayişi bozan olaylara karşıda önemli çalışmalara imza atıyor. Gaziantep’te son günlerde hırsızlık olaylarını çok az duymaya başladık. Polisimizin asayiş olaylarının önüne geçmesinin dışında zehir tacirlerine yönelik operasyonlarının da bir tek uyuşturucu satıcısı kalmayana kadar devam etmesini istiyoruz” dedi.

HACI DARICI; “GAZİANTEP POLİSİNİ KUTLUYORUM”

Gaziantep’te son günlerde artan uyuşturucu operasyonlarında çok sayıda suçlunun ele geçirildiğini belirten Gaziantep Berberler Odası Başkanı Hacı Darıcı, “Bizler esnaf temsilcileriyiz. Her bir gencimiz her bir öğrencimiz, çırağımız bizim çocuklarımız. Çocuklarımızın uyuşturucu bataklığına düşmesini istemiyoruz. Bu nedenle Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde sürdürülen uyuşturucu operasyonlarının devam etmesini ve tüm suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı da polis ekiplerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

REŞİT DURAK; “ŞİMDİ DAHA GÜVENDEYİZ”

Gaziantep polisinin aralıksız denetim ve operasyonları sayesinde şimdi daha güvende olduklarını anlatan Gaziantep Trikotajcılar Odası Başkanı Reşit Durak, “Marka kent Gaziantep’imizin daha huzurlu ve güvenli olabilmesi için polis kuvvetlerince ortaya konan çalışmalardan oldukça memnunuz. Asayiş olaylarının önlenmesi ve uyuşturucu satıcılarının yok edilmesine yönelik atılan her adımın destekçisiyiz. Çalışmalarından dolayı Gaziantep polisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

CELAL AÇIK; “GELECEK NESİLLER GÜVENDE OLMALI”

Gaziantep’te son günlerde özellikle Bakırcılar Çarşısı ve bölgesinde hırsızlık olaylarına şahit olmadıklarını anlatan Bakırcılar Odası Başkanı Celal Açık, “Hırsızlık olaylarında azalma olduğunu görüyoruz. Diğer yandan gelecek nesillerimizin kötü alışkanlıklardan ve uyuşturucudan uzak tutmaya yönelik kent genelinde polis tarafından sürdürülen operasyonları takdir ile izliyoruz. Polisimizin başarılı operasyonlarının devam etmesini ve uyuşturucu bataklığının kurutulmasını istiyoruz” diye konuştu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SON 2 GÜNLÜK ÇALIŞMALARI AÇIKLADI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nden son yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“19 Kasım 2019 günü saat:19:00 ile 23 Kasım 2019 günü saat:01:00 tarihleri arasında 4 gün boyunca aralıksız olarak 24 saat esasına göre ilimiz Vatan, Beybahçe, Fırat ve Akdere Mahallelerinde huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, vatandaşların, gençlerin ve çocukların daha sağlıklı bir çevrede yaşaması ve uyuşturucu bulunan ortamlardan korunması, başta Narkotik-Terör ve Asayiş olayları olmak üzere suç işlenmesinin önlenmesi ve sokak satıcılarına(torbacı) yönelik belirtilen mahallelerde günlük 1.720 personelin katılımı ve Helikopter, Drone, Dedektör Köpeklerin desteği ile yukarıda belirtilen 4 Mahallenin abluka altına alınması sureti ile yol kapaması yapılarak umuma açık yerlerde, sokakların tamamının girişlerinde, araçlarda, şahısların üzerinde ve daha önceden tespit edilen ikametlere operasyon yapılarak Narko-Terör ve Asayiş uygulaması yapılmıştır. Yapılan uygulamalarda, 68 ikamet, 265 umuma açık yer, 3.320 araç ve 17.890 şahıs üzerinde arama yapılmış, bu aramalarda; 2 kilo 400 gram eroin, 2 kilo 500 gram esrar, 450 gram metamfetamin (ateş – buz), 350 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 270 adet ecstasy hap, 340 adet captagon hap, 7 adet hassas terazi, 8 adet tabanca, 4 adet pompalı tüfek ele geçirilmiş; Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçlarından 61 şahıs gözaltına alınmış olup, soruşturma işlemlerine başlanılmıştır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler