USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Gaziantep Ülkü Ocaklarından muhteşem konser

Ülkü Ocakları Gaziantep il Başkanlığı tarafından Ali Kınık ve Ozan Manas’ın sahne aldığı “Bir Memleket Sevdası” konseri düzenlendi.

Gaziantep Ülkü Ocaklarından muhteşem konser
31-05-2017 08:39
Gaziantep

Ülkü Ocakları Gaziantep il Başkanlığı tarafından Ali Kınık ve Ozan Manas’ın sahne aldığı “Bir Memleket Sevdası” konseri düzenlendi.

Festival Park’ta düzenlenen konser saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan şölen, Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde Ali Kınık ve Ozan Manas rüzgarı esti. Konserin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran, "Bu güzel gecede şahit olmaktayız ki Ülkücü hareket büyük bir azim ile gelmektedir” ifadelerini kullandı. Yozbatıran “Biz yıllardır uluyan Bozkurt’un gür sesi, Fatihin aslanları, Yavuz’un Kılıcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün torunları Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in neferleri, Liderimiz Devlet Bahçelinin evlatlarıyız. Son günlerde, gaflet, delalet ve hatta hıyanet içerisinde bulunanlar bilmelidirler ki en güçlü fikir, en güçlü silah Türk milliyetçileridir” diye konuştu. İman ve inançla bir çok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Yozbatıran, "Bir ramazan ayına daha kavuşmanın heyecanı ile sizlerle bir arada olmaktan bahtiyarım. Bir ramazanda daha mazluma umut olabilmek ve Allah'ın rızasına nail olabilmek için siz değerli dava arkadaşlarımla aynı safta olmaktan gururluyum. İnanıyorum ki Her birinizin temiz yüreğinden arşa yükselen dualarla Rabbim zaferin yolunu Allah davası neferlerine açacaktır. Yeter ki bu sarsılmaz inancımızı muhafaza edelim. bazılarına zor bazılarına imkansız bazılarına ulaşılmaz bazılarına hayal gibi gelen işleri birlikte başardık. Genel Başkanımızın izinde liderimizin emrinde siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte bu iman ve inançla bir çok projeyi hayata geçirdik" dedi.

"15 Temmuzda çapulculara hak ettikleri ders verildi"

Türk milletinin bu devletin sahipsiz olmadığını tüm dünyaya haykırdığını ifade eden Yozbatıran, “Yaklaşık 10 ay önce milletçe başımıza gelen melanetten anladık ki Türk milleti devletine ve töresine sahip çıkmazsa bir kaç aşağılık hain kendince devleti ele geçirmeye teşebbüs etmiştir. Türk Milleti gösterdi ki binlerce yıllık töresini devletini bir kaç çapulcuya teslim etmeyecektir. Bu necip milletin dişinden tırnağından arttırdığı vatan savunması için hazırladığı tankların namlusu Türk Milletine çevrilmiş uçakları meclisini bombalamış helikopterleri vatan evlatlarına ölüm yağdırmıştır. Bu yaşanan hıyanete rağmen devletin asıl sahibi asıl milletimiz çapulculara hak ettikleri dersi vermiş ve bu devletin sahipsiz olmadığını tüm dünyaya haykırmıştır. Sevr'in gayrı meşru çocuklarını bir kez daha imanı ile devirmiştir. Allah'ın izniyle bütün tuzakları yıkmış bütün oyunları bozmuştur. Şeref yoksunları her planı ince ince yapmış fakat son sözü yine milletimiz söylemiştir. Ve milliyetçi ülkücü hareket tarihin her döneminde olduğu gibi devlet düşmanları ve iş birlikçilerin karşısında sarsılmaz bir kale gibi dim dik durmuştur. Ve bu görevinin bilincinde, farkındadır. Liderinin emrinde emin adımlarla yoluna devam etmektedir” şeklinde konuştu.

"Cehalete karşı mücadele edeceğiz"

Yozbatıran, “Her Türk evladı görev ve sorumluluğunun farkında olacak her daim her türlü duruma hazır ve uyanık olacaktır. İşte biz bu yüzden varız. Buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz İnşallah. Cehalete karşı mücadele edeceğiz. İnançsızlığa karşı mücadele edeceğiz. Uyuşturucuya karşı mücadele edeceğiz. Türk Milletinin dibine dinamit koymaya çalışan her şer odağının kirli projelerine karşı mücadele edeceğiz. Kültürümüzü yozlaştıran her melanete karşı mücadele edeceğiz. Mücadelemizde asla durmayacağız dinlenmeyeceğiz taviz vermeyeceğiz yılmayacağız yıkılmayacağız başaracağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler