USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Eski Otogar (Grand) kavşağından sola dönüşler yasaklanıyor

Eski Otogar (Grand) kavşağından sola dönüşler yasaklanıyor
18-07-2016 08:34
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunları en asgariye indirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Eski Otogar (Grand) Kavşağı’nda sola dönüşleri 31 Temmuz 2016 tarihinden itibaren kapatıyor.

Bahse konu kavşakta araçların bekleme süresini azaltarak kent merkezindeki trafiği rahatlatmak amacıyla; Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzeri Çetinkaya ile Fuar kavşağından gelip sola Yeşilova Kavşağı istikameti ve sola Kıbrıs Caddesi (Nail Bilen ile Kamil Ocak Caddesi) istikametine sola dönüş yapılamayacak.

Bu nedenle; vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmaması için bu kavşakta yapılan yeni düzenlemeye göre hareket ederek trafik kurallarına uymaları; can ve mal güvenliği açısından önem arz ediyor.

MİTHAT ENÇ CADDESİ’NDE DE TEK YÖN UYGULAMASI VAR

Yine UKOME kararı ile Gaziantep Ulaşım Ana Planı kapsamında kent merkezi içerisinde bulunan bazı ana arterlerde trafik akışının iyileştirilmesi amacıyla alınan “Tek Yön” uygulaması kararı alındı.

Alınan karar doğrultusunda; Gazimuhtar Paşa Bulvarı ile Fevzi Çakmak Bulvarı arasında kalan Mithat Enç Caddesi, Fevzi Çakmak Bulvarı istikametine doğru 31 Temmuz 2016 tarihinden itibaren tek yön yapılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler