USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

DURMAK YOK YOLA DEVAM

DURMAK YOK YOLA DEVAM
23-05-2016 12:56
Gaziantep

Ankara Arena Kapalı Spor salonunda büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen AK Parti 2. Olağanüstü kongre sonrası AK Parti Gaziantep İl teşkilatı ve Milletvekilleri tek ses olarak durmak yok “Kutlu Yürüyüşe Devam” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci AK Parti 2.Olağanüstü Kongresi ile yaptığı değerlendirmede,  AK Parti kongresinde yaşanan değişimin tam bir olgunluk, dava şuuru ve kardeşlik içinde gerçekleştiğini söyledi. Özkeçeci Kongreyi Yeni Türkiye’nin inşası için güçlü bir adım olacağını belirterek, “ 22 Mayıs 2016 günü Ankara Arena spor salonunda Türkiye, tarihi günlerinden birini yaşadı. AK Parti 2. Olağanüstü kongresi büyük bir coşku ve heyecan içinde tamamlandı. 22 aydır Genel Başkanlığımızı ve Başbakanlığımızı sürdüren Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a bıraktı. Şüphesiz bu değişim AK Partinin taşıdığı büyük ahlaki değerlerin göstergesidir. Küçücük bir muhtarlık seçiminde bile büyük kavgaların yaşandığı ülkemizde, başka partilerin ayak oyunları, hileler, çelme takmalara sahne olan kongrelerini gördüğümüz ülkemizde, AK Parti kadroları taşıdığı ahlaki olgunlukla tam bir örnek kongre gerçekleştirmişlerdir. Vefanın, kardeşliğin, istişare kültürünün “ben ne olacağım” sorusunun değil “bu ülkeye ne verebilirim?” sorusunun sorulduğu örnek bir süreç yaşandı. Bütün bunlar her durumdan bir kriz üreten yönetilemeyen eski Türkiye’nin geride kaldığını göstermektedir. Şimdi artık hep birlikte Yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz. Binali Yıldırım, Türkiye’nin yeniden inşasında büyük hizmetler sunmuş bir şahsiyettir. Bu ülkeye inancımıza, coğrafyamıza, medeniyetimize, medeniyetimizin kadim değerlerine, dünyanın bütün mazlumlarına karşı derdi, tasası ve kaygısı olan bir dava adamıdır. Geldiğimiz nokta itibariyle; Türkiye normalleşmiş, her türlü vesayete karşı halktan yana tavır konulmuş, özgürlükler genişletilmiş, ekonomik istikrar tesis edilmiş ve en önemlisi de Türkiye demokratikleşmiştir.” dedi.

GÜL; BU GÜN “KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM” GÜNÜDÜR
AK Parti Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “Kongremiz, partimize, ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu kutlu yürüyüş ülkemize ve dünyaya umut olmaya devam edecektir. AK Parti hareketi bir dava ve ahlak hareketidir. Bu bayrak yere hiç düşmeden her zaman yükseklerde dalgalanmaya devam edecektir. Bayrağı devralan yeni Genel Başkanımız Binali Yıldırım'a başarılar diliyoruz. Bugün “Kutlu Yürüyüşe Devam” günü. 22 ay Başbakanlık ve Genel Başkanlığımızı yapan Ahmet Davutoğlu'na bu ana kadar yaptığı hizmetleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

UZER; BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ise “AK Parti 2. Olağanüstü kongresi muhteşem geçti. Salonda atmosfer çok güzeldi. Zaten bu bir bayrak yarışıdır sayın Ahmet Davutoğlu yaklaşık 2 yıl önce almış olduğu Genel Başkanlık ve Başbakanlık görevini bu gün sayın Genel Başkanımız Binali Yıldırım beye teslim etmiştir. AK Parti gibi büyük bir partinin olağanüstü kongresinin kavgasız gürültüsüz coşku içerisinde geçmesi de AK Partinin ne kadar kurumsallaşmış olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada durmak yok “Kutlu Yürüyüşe Devam.” Gaziantep olarak tabi bir Bakanımız olmasını istiyoruz bekliyoruz. Olağanüstü kongremizin bir kez daha ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

KOÇER; “SİYASET BİR HİZMET VE BAYRAK YARIŞIDIR”
AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’de, " Kongremizde görevi devreden Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hizmet süresince partimize, ülkemize ve milletimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Siyaset bir hizmet ve bayrak yarışıdır. AK Parti kurumsal bir partidir. Birlik ve beraberlik içerisinde gidilen kongremizde Genel Başkan seçilen Binali Yıldırım'ı kutluyor ve başarılar diliyorum. Kendisinin bilgi birikimi tecrübesi ve Ulaştırma Bakanlığındaki başarılı yatırım ve hizmetlerinin devamıyla ülkemize çok değerli hizmetler yapacağına inanıyorum. Genel Başkanımız Sn. Binali Yıldırım'ın Türkiye'nin en önemli ulaştırma ve yatırım projelerinde imzası vardır. Partimizin kuruluşundan bu yana, tecrübesiyle, ağabeyliğiyle, sakin ve esprili kişiliğiyle siyasete yeni bir anlayış katacağına inanıyorum. Devam eden yatırım projelerimizin hayata geçmesi ve zamanında bitirilmesi için görevi aldığından itibaren başbakan olarak daha fazla katkı ve irade koyacağından eminim" dedi.
"Partimizin kurucu Genel Başkanı ve doğal liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan'ın himayesinde ve öncülüğünde Türkiye 2023 ve 2071 hedeflerine hızla ilerleyecektir" diyen Koçer "Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hizmetlerin hızla yapılması ve kısır siyasetin ülkede hizmet siyasetine dönüşmesi için başkanlık sisteminin bir an önce hayata geçmesi, ülkemizin ve insanlarımızın refahı için önemlidir. Yeni dönemde yeni anayasa çalışmaları hızla devam ettirilmelidir. Kutlu yürüyüş devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

YÜKSEL; AK PARTİ HALKA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK
AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, “2. Olağanüstü Büyük Kongremiz Partimize, ülkemize, Milletimize Hayırlı Olsun. Yeni Genel başkanımız Binali Yıldırım’ı da kutluyorum. AK Parti halka hizmet etmeye aynı kararlılıkla devam edecektir. Durmak yok yola devam diyoruz. Yapacak çok işimiz var. Çok konuşan değil çok çalışan, çok başaran olmak zorundayız. Sadece ülkemiz insanları değil dünyadaki tüm mağdurlar ve mazlumlar adına güçlü Türkiye'yi geleceğe taşımak için çalışmak zorundayız. 2. Olağanüstü Kongremizin ülkemize, milletimize ve dünyaya hayırlı olmasını temenni ediyorum. AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Genel Sekreterimiz ve Gaziantep Milletvekili kutluyorum. diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler