USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

“BAŞKAN GÖREVİNİN BAŞINDA”

“BAŞKAN GÖREVİNİN BAŞINDA”
02-11-2017 11:25
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in istifasının isteneceğine dair iddiaların asılsız ve tamamen yalan olduğunu dile getirdi. Ak Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Özkeçeci, “Büyükşehir Belediye Başkanımız hakkında asılsız dedikodular, algı operasyonu yapılıyor” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN KONUŞTUĞU İDDİALAR

Aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de yer aldığı ve bir dizi belediye başkanının görevden alınacağına yönelik olarak ortaya atılan iddialara düzenlediği basın toplantısında cevap veren Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, istifa söylentileri ilke algı operasyonunun yürütüldüğüne dikkat çekti. Özkeçeci, “Yaklaşık üç hafta önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin hanımefendi ile ilgili ortaya atılan söylentiler nedeniyle burada bir araya gelmiştik. O dönemde ben Genel Merkezimizi arayarak, Fatma Hanım ile ilgili ortaya atılan iddiaları sormuştum. Genel Merkezden Yerel Yönetimlerden Sorumlu Erol Kaya Başkanımız ile görüşerek konuyu sormuştum. Erol Kaya Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız hakkında asılsız dedikodular, algı operasyonu yapılıyor, demişti. Sizlerle bir araya gelerek, iddiaların asılsız olduğunu sizlere söylemiştim” şeklinde konuştu.

“İDDİALARI GÜNDEMDE TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile ilgili iddiaların özellikle gündemde tutulmaya çalışıldığını anlatan Özkeçeci, “Geçtiğimiz gece Erol Kaya Başkanımız beni aradı, ‘Başkanım bu defa benim talimatım sana, Gaziantep’teki basın mensuplarını çağıracaksın, böyle bir şey olmadığını kesinlikle söyleyeceksin’ dedi. Sayın Fatma Şahin ile ilgili bir algı operasyonu yapılıyor. Böyle bir şeyin olmadığını Genel Merkezimin talimatı ile sizlere iletiyoruz. Ama maalesef yerel ve ulusal basında da Gaziantep gibi Türkiye’nin incisi olan kent üzerine algı operasyonu yapılıyor. Fatma Şahin görevinin başında, Gaziantep ve Türkiye için çalışıyor. Genel Merkezimizden aldığımız talimat doğrultusunda bir açıklama hazırladık” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖREVİNİN BAŞINDA”

Basın mensuplarına okuduğu açıklamanın Ak Parti Genel Merkezi tarafından kendilerine gönderilen açıklama olduğunu kaydeden Özkeçeci, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı, hem asılsız, kasıtlı ve yıpratmaya yönelik olduğunu Genel Merkezimizin talimatı ile net bir şekilde belirtmek istiyorum. Daha geçtiğimiz gün Kültür Şurası’nda Komisyon Başkanlığı yapan Cumhurbaşkanımızın, Gazişehirimizde yapmış olduğu çalışmalar ve kalıcı değerlerle övgülerine mazhar olan Büyükşehir Belediye Başkanımız ile ilgili; Genel Merkez nezdinde böyle bir tasarruf olmadığının altını çizmek isterim. Yalan haberden beslenerek, suni gündem yaratma çabası içerisine giren, Ak Partimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’i yıpratma çabasına girmişlerdir. Bu girişimleri sonuçsuz kalacak ve bu yalanları ile baş başa kalacaklardır. İpek yolu üzerinde binlerce yıllık geçmişi ve sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış olan Gazişehirimize yapmış olduğu insani merkez alan, örnek başkanlığıyla Sayın Fatma Şahin görevinin başındadır” şeklinde konuştu.

“GENEL MERKEZİMİZ KONUYLA İLGİLİ BENİ ARADI”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özkeçeci, “Daha önce Fatma Hanım ile ilgili ortaya atılan iddialar konusunda ben Genel Merkezi arayarak bilgi aldım, bu defa ise konuyla ilgili direkt olarak Genel Merkezimizden açıklama geldi. Biz Genel Merkezin talimatları doğrultusunda ilerliyoruz. Bazı yayın kuruluşlarında görevden alınacak diye açıklama yapılıyor. Yok, böyle bir şey arkadaşlar. Tamam, bazı belediye başkanlarımız istifa ettiler ama Fatma Hanım görevinin başında ve görevinin başında kalacaktır” şeklinde konuştu. Üç hafta önceki basın toplantısında İl Başkanlığına aday olacağına yönelik açıklamasıyla ilgili sorulan soru üzerine Özkeçeci, “Bugünkü gündemimiz Fatma Hanımdır. İlçelerle ilgili konuyu bekliyoruz. Bugünkü basın toplantımızın tek sebebi, herhalde beşinci kere söylüyorum, Genel Merkezimizin vermiş olduğu talimat neticesinde Fatma Hanım görevinin başındadır. Şuanda Büyükşehir statüsünde olmayan illerin kongreleri devam ediyor. Henüz büyükşehirlere sıra gelmedi” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler