USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Anılarını tazeledi

Anılarını tazeledi
30-10-2015 09:43
Gaziantep

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kepenek Mahallesi’nde dünyaya gözlerini açtığı evi ziyaret etti. Tahmazoğlu, eski komşularıyla sohbet ederken duygulandı.

Gaziantep’in en eski mahalleleri arasında yer alan Kepenek’te Şahinbey Belediyesi tarafından önemli restorasyon çalışmaları gerçekleştirildi. Dünyaya Kepenek Mahallesi’nde gözlerini açan Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde olduğu gibi bu bölgede de alt ve üst yapı çalışmalarında önemli projelere imza attı. Çocukluk yıllarında atıl bir vaziyette bulunan eski Antep evlerini restore ettirerek turizme kazandıran Tahmazoğlu, bölgeyi cazibe merkezi haline dönüştürdü.

Fırsat buldukça Kepenek Mahallesi’ni ziyaret ettiğini ve eski komşularıyla sohbet ettiğine dikkat çeken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Bölgemizde atıl durumda bulunan eski yapıları restore edeceğiz. Restore edilemeyecek durumda olanları ise kamulaştıracağız. Kamulaştırma yapma kararı aldığımız evlerin sahiplerine ise kurasız Mavi Kent konutlarından daire vereceğiz” şeklinde konuştu. Evleri kamulaştırılacak olan vatandaşlar ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan kendilerini ikna edecek bir teklif ortaya koymasını istediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler