USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Alım gücü düştü

Alım gücü düştü
10-07-2016 06:16
Gaziantep

Ayakkabı tamir ettiren kişilerin sayısının azaldığını belirten Mehmet Karayazgal, “Halkın alım gücü düştü, ekonomik sıkıntı içerisindeler” şeklinde konuştu.

Vatandaşın alım gücünün her geçen gün azaldığını dile getiren Mehmet Karayazgal, “Eskiden insanlar ayakkabılarını tamir ettirmeye gelirlerdi. Ucuz ayakkabıların piyasaya çıkmasıyla birlikte vatandaşlar, bu ayakkabıları tercih etmeye başladılar. Ucuz ayakkabıların dayanıksız ve çabuk yıpranması nedeniyle vatandaşlar ayakkabılarını yaptırmak yerine yeni ayakkabılar almayı tercih ediyorlar” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞIN EKONOMİK KAYGILARI ESNAFA YANSIYOR”
Ekonomik kaygıların insan ihtiyaçlarının geri planda kalmasına nende olduğunu söyleyen Karayazgal, “Ekonomik kaygılar insanların daha az alışveriş yapmalarına neden oluyor. Vatandaşlar yeni eşyalar almak için kredi kartıkullanıyorlar. Ayakkabı tamiri ettirmek için kredi kartı kullanamayacaklarına göre yeni ayakkabıalıyorlar. Ben toplumdaki ekonomik kaygıları tehlikeli buluyorum. Bu yıl hiç olmadığı kadar vatandaşların kaygılı olduklarını görüyoruz. Vatandaşın tedirginliği esnafa yansıyor” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 957

The include file 'json/puan_64023_0_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler