USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Abdulhamit Gül, "İnşallah karşı tarafa yumruğu atacağız"

Abdulhamit Gül,
29-10-2015 09:18
Gaziantep

Gaziantep’e göç etmiş Gaziantep’in 75. Yıl, Güneş,Mimar Sinan,Yeşilevler,60. Yıl, Cumhuriyet Mahallesi, Onur mahallelerinde çoğunlukla ikamet eden Musabeylileri yaklaşık 80 bin nüfusuyla temsil eden Mahalle ve köy Muhtarları ve Musabey’lilerin önde gelen büyükleri AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili adayı Abdulhamit Gül’ü Gaziantep Musabey’liler Derneğinde karşıladı.

Musabeyli’ler Deneğindeki toplantıya Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. Ayrıca Türkiye’de siyasi istikrarın yeniden tesis edilebilmesi için tek partinin iktidar olması gerektiğini öne süren CHP ve MHP ye yıllarca oy vermiş 8 aile ve grupları AK Parti’ye geçtiler.

Aynı zamanda Oğuz Boyları Federasyonu Başkanı olan Musabeyliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Huzeyfe Durmaz yaptığı açıklamada mutlaka hem siyasi hem de ekonomik istikrarın sağlanması gerektiğinin altını çizerek, muhalefet partilerinin koalisyona yanaşmaması ve iktidar oluşumunun seçeneksiz halde bırakmaları nedeniyle 7 Haziran seçimlerinden buyana ülkede kaos yaşandığını ve ekonominin de olumsuz etkilendiğini söyledi. Durmaz bu nedenle dir ki; kaçınılmaz olarak bölge halkı olarak daha öncede destek verdiğimiz ve yüzde 65 in üzerinde oy verilen bir bölge olarak AK Partiyi desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili adayı Abdulhamit Gül ise yaptığı konuşmada hizmetin gelebilmesinin tek şartı güçlü bir iktidarın olmasından geçtiğini ifade ederek şunları söyledi: Musabeyli olarak toplumun her kesiminden, her meslekten buraya gelerek bizi onurlandırdığınız için teşekkür ederim.

Arabanın bir direksiyonu ve bir süreni olur. Fazla kişi ile direksiyonu herkes tutmaya çalışırsa o araba gideceği yere gidemez. Hesabı kime soracağız. Kimse üstüne almadı geçmişte. Abdulhamit Han’a da zamanında baskıcı dediler.Gazeteler boy boy yazdı. Hasta adam dediler. Tahtan indirdiler.33 sene direndi.33 sene hasta dedikleri adam hastaneler açtı, demir yolları yaptı. Abdulhamit Han gitsin diyenler tahtan indirildikten sonra hepsi de pişman oldular.

İlk etapta 3,5 milyar dolar borcumuz vardı onu kapattık. Öde öde bu durma geldik ve şimdi devletin iki yakası bir araya gelmeye başladı. Devletin ekonomisi yerlerde sürünüyordu, AK Parti devleti tekrar sizlerin desteği ile ayağa kaldırdı. Şimdi karşı tarafa yumruğu atacağız ve Allahın izniyle sizlerin desteği ile şampiyon olacağız.”dedi.

Daha sonra AK partiye geçen Musabeyli’lere rozetleri takıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler