USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

25 Aralık’a özel gazete

25 Aralık’a özel gazete
27-12-2015 12:15
Gaziantep

Gaziantep Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gaziantep il başkanlığı 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle özel gazete hazırladı. 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle hazırlanan özel gazetede kurtuluş destanına yer verildi.

Gaziantep Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gaziantep İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94’cü yılına özel hazırlanan gazetenin kent genelinde ücretsiz olarak dağıtıldığını dile getirdi. Şehitler diyarının kurtuluş bayramını büyük coşkuyla kutladığına dikkat çeken Yozbatıran, “Kurtuluş bayramımızı tüm kent olarak coşku içerisinde kutluyoruz. Bu güne özel olarak hazırladığımız ‘Kurtuluş’ gazetesinde Antep’in kahramanlık destanına yer verdik. Hazırladığımız bu gazeteyi kent genelinde vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık” dedi.

Kent merkezinde küçük çocukların dağıttığı gazete vatandaşların büyük ilgisini gördü. Kahramanlık destanının yer aldığı gazete sadece kent merkezinde değil şehrin tüm mahallelerinde aynı anda dağıtıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler