USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Toprak, takımına güveniyor

Toprak, takımına güveniyor
16-10-2015 08:20
Gaziantep

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi, bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla start alıyor.


Ligin ilk haftasında Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda Çanakkale ile oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu maç için Çanakkale’ye giderken, Kulüp Başkanı Osman Toprak, takımına güvendiğini açıkladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin ilk haftasında deplasmanda Çanakkale’yi yenerek, sezona galibiyetle başlamak istiyor.
İskenderun’daki özel turnuvada namağlup şampiyon olarak sezona kupayla başlayan mavi-beyazlı takım, sezonu şampiyonluk kupasıyla kapatmak istiyor.
Engelliye ve engelli sporuna büyük önem verdiklerini, tekerlekli sandalye basketbol takımına maddi ve manevi olarak her türlü desteği sağladıklarını açıklayan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, “Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. Takımımız ilk maçını deplasmanda Çanakkale Boğazgücü takımıyla oynayacak. Koordinatörümüz Ramazan Taşkın ve Antrenörümüz Muharrem Karakafa idaresinde takım bu maça çok iyi hazırlandı. Deplasmandan galibiyetle döneceklerini ümit ediyorum. Yeni sezonun takımımız başta olmak üzere tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Osman Toprak, ayrıca İskenderun’daki özel turnuvada şampiyonluk kupasıyla dönen Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını da tebrik ederek, “Sezon öncesi gerçekleşen özel turnuvalar takımların lige hazır olması açısından oldukça önemli. Takımımız katıldığı bu turnuvada tüm rakiplerini farklı skorlarla yenerek şampiyon olmuştur. Tüm oyuncularımızı cani yürekten tebrik ediyor, aynı başarıyı ligde de göstereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
İki Büyük Ailenin Birleştiği Muhteşem Düğün
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler