USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Manşet

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

Her güne Şehit haberleri ile başladıklarını belirten Gaziantepli vatandaşlar, terör olaylarının önlenmesi gerektiğini belirttiler.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ
15-09-2015 12:51
Gaziantep

Hakkari’nin Dağlıca Bölgesi’nde askeri aracın geçişi sırasında mayın patlaması sonrasında bölgede PKK terör örgütü ile askerler arasında çatışma çıktığı ve çok sayıda şehit olduğu yönündeki haberleri değerlendiren vatandaşlar, “Yüreğimiz yandı” diye konuştular.

Türkiye, geçtiğimiz gün Hakkari Dağlıca Bölgesi’nde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen mayınlı saldırıyı konuşuyor. Saldırı haberini gazetemize değerlendiren Gaziantepli vatandaşlar, yaşanan elim olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını kaydettiler.  Türkiye’nin 7 Haziran Seçimlerinin ardından kötü günler yaşadığını söyleyen vatandaşlar, “Her gün gelen şehit haberleri ile sarsılıyoruz. Doğu illerinde yaşanan şiddet olayları sona ermiyor. Hükümetin bir an önce terör olaylarını bitirecek önemler alması gerekiyor” diye konuştular.

“TÜRKİYE SAVAŞ BATAKLIĞINA SÜRÜKLENMEK İSTENİYOR”

Yaşanan terör olaylarından dolayı kaygı duyduğunu ifade den Yunus Akbaş, “Hayatını kaybeden her can bizden gidiyor. Bugün olanlara sessiz kalırsak yarın bizim çocuklarımızda aynı şiddetin kurbanı olabilir. Çözüm Süreci bana göre başarılı olmadı. Devlet bir adım attı ama karşı taraf sözüne sadık kalmadı. Bu kaosun sona ermesi için illa bir yerlerin vaat mı edilmesi gerekiyor? Türkiye bir savaş bataklığına sürüklenmek isteniyor. Ülkemizin bu bataklıktan kurtulmasını umut ediyorum” şeklinde konuştu.

“ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR”

‘Ateş düştüğü yeri yakar’ diyen Mustafa Güneş, “Yaşanan terör olayları nedeniyle gençlerimiz hayatlarını kaybediyorlar. Bu yaşanan olayların savaş olmadığını düşünüyorum. Sözün bittiği yerdeyiz” diye konuştu.

“MASUM İNSANLAR HAYATLARINI KAYBEDİYORLAR”

Şehit haberleri nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade eden İsmet Gündoğdu, “Ülkenin evlatları bu mücadelede hayatlarını kaybediyorlar. Üzülmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Terör örgütü haince tuzaklar ile saldırıyor. Haklı ya da haksız günahsız insanlar bu çatışmalarda hayatlarını kaybediyorlar. Canlarını yitiren aileler perişan oluyorlar. Ben terör olaylarının sona ererek ülkemiz üzerindeki kara bulutların dağılmasını temenni ediyorum “ ifadelerini kullandı.

“ÜLKENİN HUZURU KALMADI”

Ülkede yaşanan terör olaylarından dolayı huzurun kalmadığını söyleyen Fatih Gündoğdu, “Her gün aldığımız şehit haberleri ile üzüntümüz bir kat daha artıyor. Ülke olarak huzurumuz kalmadı. Bir hiç uğruna gencecik insanlarımızı toprağa veriyoruz. Polislerimiz, askerlerimiz çatışmalarda hayatlarını kaybediyorlar. Terör örgütü hedeflerine ulaşamayacak. Çözüm Süreci başarılı olmak üzereydi. Artık ülkede terör olayları yaşanmıyordu. Ne olduysa seçimlerin ardından PKK terörü yeniden hortladı. Sanki birileri düğmeye basmış gibi olaylar yeniden başladı” diye konuştu.

“ASKERLERİN DURUMLARI İLE İLGİLİ KESİN BİR AÇIKLAMA YOK”

Terör olaylarından dolayı tedirgin olduklarını belirten Olgun Bircan, “Uykularımızı şaşırdık, huzursuzuz. Hepimizin evladı var, meydana gelen olaylardan dolayı tedirginiz. Dağlıca’da meydana gelen saldırının ardından oradaki askerlerin durumları ile ilgili kesin bir açıklama yapılmadı. Operasyonlar yapılıyor ama sonuç yok. İnsanlar bu operasyonlarla uyutulmaya çalışılıyor. Terör bitirilmek istenmiyor. Ekonomi giderek kötüleşiyor, sanayide iş yerleri kapanıyor. Böyle giderse ülkede bir iç savaş çıkması kaçınılmaz. Doğu illerinde sokağa çıkma yasağı ve çatışmalar devam ediyor. Vatandaşı düşünen olmuyor” şeklinde yorumladı.

“TERÖRÜ LANETLİYORUM”

Türkiye’de meydana gelen terör saldırılarından dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu söyleyen Mehmet Ali Aydınçelebi, “Güneydoğu ve Doğu illerinde olaylar meydana geliyor. Yarın bizim kentimizde de olaylar yaşanmayacağını kim bilebilir. Mevzu bahis vatan ise gerisi teferruattır. Ama insanların canlarını yitirmelerine Kürt- Türk ayırt etmeden hepimiz üzülmeliyiz. Güzel vatanımıza yazık oluyor” şeklinde konuştu.

AYHAN DUMAN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler