USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Güncel

“REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıya Ak Partili kadroların tamamı katıldı.

“REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”
28-07-2019 09:29
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül katılımıyla yapıldı. Katılımın yüksek olduğu toplantıya katılan Adalet Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Ekonomi, özgürlük ve adalet konularında reformlarımızı sürdüreceğiz. Şimdi sürekli seçim dönemi ve referandumları yaşadık ama asla AK Parti teşkilatı olarak bir rehavete kapılamayız. Her zaman milletimizle beraber gönül gönüle olmak zorundayız” diye konuştu.

TOPLANTIYA KATILIM YÜKSEK OLDU

Toplantıya Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ak Parti Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Mehmet Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Ahmet Uzer,  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Düzenlenen toplantıda söz alan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’yi geriletmek isteyen gerici zihniyete, bu ülkeyi dökezletmek isteyenlere en güzel cevabı bütün sandıklarda vermiştir. Bu millet anlamayanlara ders vermeye devam edecektir. Çünkü AK Parti ile bu millet iktidara gelmiştir. AK Parti ile ayağı lastik ayakkabıyla, çamurlu, eli nasırlı Anadolu insanı, Ankara’da Kızılay’ı, Ulus’u bile zihniyeti tarihin çöplüğüne itmiştir. Bu aziz millet eski Türkiye hikayelerine son vermiştir. AK Parti milletle bütünleşerek, millet milletin adamı Recep Tayip Erdoğan ile bir ve beraber olarak eski Türkiye’yi tarihe gömmüştür. Burada en büyük zafer kapı kapı dolaşarak, esnaf esnaf dolaşarak AK Parti davasını, Bu millet davasını Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğe koyan teşkilatımızın mensuplarıdır, gençlik kollarımızdır, kadın kollarımızdır, ana kadememizdir” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ TÜRKİYE’Yİ BİR ÜST LİGE ÇIKARMAYI BAŞARMIŞTIR”

“Bu ülkede ne zaman sandıktan Ayşe, Fatma, Ali, Memed, Anadolu’nun bağrı yanık insanları çıksa hep sandığa, millet iradesine bir müdahalede bulundular. Ya darbelerle müdahale ettiler ya eski sistemin krizleri ile yönetilemeyen Türkiye olarak, Türkiye’nin iradesine hep müdahale ettiler. Ama AK Parti milletiyle bütünleşerek, asla statükocu olmayarak, değişimci ve reformcu çizgisinden vazgeçmeyerek Türkiye’yi bir üst lige çıkarmayı başarmıştır” şeklinde konuşan Gül konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

“Türkiye’yi hep bir alt lige layık görenlere bu millet AK Parti’ye daha fazla destek vererek en büyük cevabı vermiştir. Türkiye AK Parti ile ekonomisine, siyasetine, sağlık, adalet, ulaşım, eğitim gibi halının süpürülen bütün sorunlarını tek tek çözmüştür. Elbette AK Parti olarak bütün sorunları çözdük diyemeyiz. Daha yapacak çok işimiz var. Bu milletin desteği ve bizim de bu millete hizmet aşkımız her zaman devam edecek ve bu sorunları tek tek çözeceğiz. Eski Türkiye’de koalisyon zihniyetiyle ‘ben yapmadım o yaptı’ anlayışıyla hep birbirine topu atan, topu taca atan bir siyaset vardı. Ama AK Parti ile halının altına süpürülen bütün sorunlar tek tek çözülmüştür. Özgürlükler artırılmıştır, ekonomide önemli adımlar atılmıştır. 17 yılda Türkiye’nin iki yakasını AK Parti bir araya getirmiştir. Şimdi önümüzde 4 yıllık bir dönem var. Bu dönemde milletimizin iki yakasını daha iyi bir araya getireceğiz. Milletin cebini, sofrasını, evindeki huzurunu daha da artıracağız. Ekonomi, özgürlük ve adalet konularında reformlarımızı sürdüreceğiz. Şimdi sürekli seçim dönemi ve referandumları yaşadık ama asla AK Parti teşkilatı olarak bir rehavete kapılamayız. Her zaman milletimizle beraber gönül gönüle olmak zorundayız. Çünkü tabelasına milletin açtığı bir partidir AK Parti. Öyle siyasal mühendisliklerle tabelaları içerde ve dışarıda karanlık odaların açtığı bir parti bu millete hiçbir zaman hizmet edemez. O yüzden AK Parti milletin partisidir. Millete hizmet etmeye de devam edecektir.”

“ÜLKEMİZ İÇİN SİYASET YAPIYORUZ”

Gül sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderi iç içe geçmiştir. Biz bunu 7 Haziran seçimlerinde de gördük. Gaziantep’in sokaklarında 7 Haziranın ertesi günü Türkiye’de bir iktidar, hükümet kurulamama riskinin neye mal olacağını esnaf kardeşim, iş adamı en iyi yaşadı ve gördü. Türkiye istikrarsız olursa AK Partilisi, CHP’lisi, MHP’lisi, Saadet Partilisi, İyi Partilisini dinlemiyor. Türkiye istikrarını güçlü yaparsa herkes kazanıyor, 82 milyon kazanıyor. AK Parti meselesi bir particilik meselesi değildir. Biz siyasetimizi ülkemizin ve milletimizin daha iyi yere gelmesi için yapıyoruz. Biz siyasetimizi tüm Türkiye ortak paydasında siyasetimizi yapıyoruz.  O yüzden AK Parti bir Türkiye partisidir. AK Parti Türkiye’nin teminatıdır, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğinin teminatıdır ve öyle olmaya devam edecektir. Parti, bir statüko partisi değildir,  Ak Parti değişimci bir partidir. Sürekli kendisini yenileyen, değişim içerisinde olan bir partidir. O nedenle geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi kongre sürecini başlatarak, kongre sürecini tamamlayarak, yenilenerek milletimizin karşısına çıkacağız. Hem Gaziantep’te hem de Türkiye’de milletimizin Ak Parti’den beklediği tüm yenilik ve değişimi, milletimizin belirlediği rotada kendimizi yenileyerek yola devam edeceğiz. Kongre sürecinin de partimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Gaziantep’te de bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde daha büyük bir dinamizm ve başarıyla taçlandıracaktır. Teşkilatlarımıza ve sizlere güveniyoruz.”

GÜNDEMDE YARGI REFORMU VAR

“Reformlarımızı önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Yargı Reformu kamuoyu ile paylaşıldı, meclis açıldığında ilk konu olarak geleceğini umut ediyoruz” diye konuşan Gül sözlerini daha sonra şu şekilde sürdürdü;
“Vatandaşlarımızın daha fazla düşünce ve ifade özgürlüğünü genişleten, adaleti teşkil eden olumlu gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz. İyi bir netice alacağımıza inanıyorum. Gaziantep, Türkiye ekonomisine yön veren önemli bir şehirdir. Bugün 150 fabrikasını açarak, istihdam oluşturan, birlik ve beraberliğe katkı sunan bir şehirdir.  Gaziantep’in büyümesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.”

“SEÇİM VARMIŞ GİBİ ARALIKSIZ ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, 31 Mart Yerel Seçimlerinde 10 belediyeden 8’ini Cumhur İttifakının aldığını söyledi. İki belediyeyi kaybettiklerini belirten Özkeçeci, “Cumhur İttifakı olarak 10 belediyeden 8’ini aldık, maalesef iki kaybımız var. Ben bu belediyeleri kayıp olarak görmüyorum, geçici olarak emanet verdik. Eninde sonunda emanet ehlinde kalacak. Ehil Gaziantep, ehil Ak Partililer. 2023 seçimleri yarın olacakmış gibi çalışacağız” diye konuştu. Özkçeci, “Gaziantep’te bir destan yazdınız. Gaziantep, her zaman olduğu gibi partisinin, reisinin yanında olduğunu ispat etti. Kendinizle ne kadar övünseniz azdır. Her zaman olduğu gibi Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı elde ettik. Tüm bunlar çalışmayla, gayretle, gece gündüz demeden kalplere dokunma ile oldu. Cumhurbaşkanımızın emri, gönül belediyeciliği ve gönül siyasetidir. Gaziantep olarak sizlerle birlikte bu siyaseti ve belediyeciliği yaptık, sonucu hep birlikte görüyoruz. Cumhur İttifakı olarak 10 belediyeden 8’ini aldık, maalesef iki kaybımız var. Ben bu belediyeleri kayıp olarak görmüyorum, geçici olarak emanet verdik. Eninde sonunda emanet ehlinde kalacak. Ehil Gaziantep, ehil Ak Partililer. 2023 seçimleri yarın olacakmış gibi çalışacağız” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN SÖZLERİ BİZİM İÇİN EMİRDİR”

Özkeçeci sözlerini daha sonra şu şekilde sürdürdü;
“Cumhurbaşkanımızın hedefleri bizim için emirdir. Siyasi edep, siyasi terbiye bunu emrediyor. Ak Parti’nin birer neferi olarak bu emir neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Meclisimiz tatilde, vekillerimiz burada bulunuyor. Bu yazı dolu dolu geçireceğiz. Girilmedik hane bırakmayacağız, mahalle mahalle ekiplerimiz gidecek. Reisimiz bunu emrediyor. 2071 hedefleri buradan geçiyor. Gaziantep, Reisinin yanında ne kadar dik durursa, Reisimizde o kadar dik duracaktır. “Dünya beşten büyüktür” diyen başka bir lider yoktur. S-400 alınamaz dediler, geldi. Dünyaya kafa tutan bir Amerika’ya rağmen geldi. Sizler sayesinde geldi. Bir kaşık suda fırtına koparmak istiyorlar. Gaziantep çöktü, Gaziantep Ak Parti teşkilatı çöktü. 270 bin 751 partilimiz var. 270 bin kişide 22 kişi istifa etmiş. İstifa edenlerin tamamı memuriyete müracaat etmek için istifa eden isimler. Kanun gereği memuriyete müracaat etmek için siyasi partiye üyeliğin bulunmaması gerekiyor. Gaziantep Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır ve dimdik ayaktadır. 31 Mart seçimlerinin zaferini kutlamak için bir araya geldik. Seçimler bitti, biz siyasi kimliklerimize geri döndük. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Saflarımızı sıklaştırdığımız sürece rabbim bereketini yağdıracaktır. Biz ne kadar saflarımız sıklaştırırsak inan her şeyi başarabiliriz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

“GAZİANTEP’İN YERİ HER ZAMAN BİR BAŞKA OLMUŞTUR”

Özkeçeci, “Bu bir dava aşkıdır, çok çalışacağız. Reisimiz Gaziantep’te ne oluyor demeyecek. Gaziantep’in yeri bambaşka. İnşallah bizler buna layık olacağız. Gayret edeceğiz, başarılı olacağız. Cumhurbaşkanımız başarılı olan tüm illeri ziyaret edecek. Gaziantep’te bu iller arasında yer alıyor. Reisimizi en kısa süre içerisinde ağırlayacağız. Danışma meclisimizin toplanma amacı sizlerin sorunlarınız dinlemek. Verilen not kağıtlarına sorularınızı yazın, burada bulunan heyetimiz tüm sorularımıza cevap verecekler” diye konuştu.  

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ BENİMSEDİK, YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gaziantep’te büyük bir destan yazdınız, Gaziantep sizlerle zaferi yakaladı. Cumhurbaşkanımızın, bakanımızın ve milletvekillerimizin bize olan güvenine layık olduk. İnsanlık tarihi kadar eski bir mücadelenin neferisiniz. Çok ağır bir imtihandan geçtik, başımızda Cumhurbaşkanımız olmasaydı, Ak kadrolar olmasaydı, bu ekip sapa sağlam durmasaydı çok daha zor günler bizleri bekliyordu. Büyük bir sınavdan geçtik. Tüm belediye başkanlarımız ile birlikte Gönül Belediyeciliği için yola çıktık” dedi. Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Türkiye’nin en büyük su projesini yaptık. Melen’den sonra Türkiye’nin en büyük su projesini Gaziantep’te yaptık. Düzbağ suyu geldi, depoda bulunuyor. Gaziray Projesi’nin yüzde 90’ı tamamlandı, yalnızca aç-kapa ihalesi kaldı. Allahın izniyle KÜSGET- Merkez hattını devreye alıyoruz. Yeni bir şehir kuruyoruz, Kuzey Şehir’i kuruyoruz. Cumhurbaşkanımız geldiği zaman orada bir şehir nasıl kurulur, dibinde savaşların sürdüğü bir şehirde 150 fabrika nasıl yapılır anlatacağız. Gaziantep modelini tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Bunları sizler başardınız. Gaziantep’te çok genç bir nüfusumuz var, Gençlik ve Spor Bakanımız Gaziantep’e geldi. 127 milyon liralık yatırım yapılacak. Bir Bakan gelip Gaziantep’te 127 milyon liralık yatırım yapıyorsa Gaziantep budur. Yapacak çok işimiz var, gidecek çok yolumuz var. Kendimizi güçlendireceğiz, yenileyeceğiz. Gaziantep, gönül belediyeciliğinin en büyük örneği olacak.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler