USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Manşet

"İSTİKRARIN TEMİNATI AK PARTİ"

30-10-2015 11:21
Gaziantep

1 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “İstikrarın Teminatı AK Parti’dir” şeklinde konuştu.

 

“SANDIK İRADESİ İSTİKRARDAN YANA OLACAK”

 

Ak Parti Gaziantep İl Binasında düzenlenen basın toplantısına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdülhamit Gül, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Canan Candemir Çelik, Şamil Tayyar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Ahmet Uzer, Hakan Tanrıöver, Fikret Tural, Selami Yetkinşekerci ve basın mensupları katıldı. Seçim kampanyası süresince yapıcı bir tutum sergilediklerini ifade edenMaliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Çevre kirliliğinden gürültü kirliliğine kadar büyük bir hassasiyet gösterdiğimiz kanısındayım. Kampanyamızın temelinde AK Parti vizyonu ve projeleri var. Dolayısıyla siyaseti konuların istismarı üzerinden götürmedik, hayal tüccarlığı yapmadık. Son derece gerçekçi vaatler ile seçmenimizin karşısına çıktık. Dolayısıyla kendimizden eminiz, biz hazırız. Halkımızın bizlere güçlü destek vereceklerinden eminim. Bütün hemşerilerimizden isteğimiz mutlaka herkesin sandığa gitmesidir. Seçim demokrasinin bayramıdır, bu bayramı dolu dolu yaşamalıyız. Huzur ve barış içerisinde her türlü şiddetten uzak olarak yaşamalıyız. Tabi ki sandık iradesi güçlü bir şekilde istikrardan yana olacak” diye konuştu.

 

“TÜRKİYE’Yİ İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

 

90’lı yıllar koalisyon yıllar olduğunu söyleyen Şimşek, “ Her fırsatta söylediğim gibi koalisyonlar bu ülkenin sorunlarını çözmekte yetersiz kalmıştır. Türkiye’yi ileri taşımada düşük kalmıştır. Tek başına bir AK Parti hükümeti 3 hususta Türkiye’yi ileriye taşıyacak. Bu konuda siyasi risk aldık almaya da devam edeceğiz. Çözüm Süreci bu noktada devam edecek. Bu kapsamda tüm farklılıklarımızı kucaklayacağız. Sorunlarımızı şiddetten uzak ve demokratik olarak çözmek için güçlü bir iradeye sahibiz. Terörle mücadele konusunda da 90’lı yıllara dönmek istemeyiz, bütün sorunlarımızı ve vatandaşlarımızın hakkını koruyacağız. Türkiye’yi ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

“REFORMLAR YAPMAK İÇİN YOL HARİTAMIZ VAR”

 

AK Parti hükümeti döneminde Türkiye’nin kalkındığının altını çizen Şimşek, “Türkiye’nin çözülemez görünen sorunlarına çözüm ürettik. Tabi ki bu yetmez, reformlarla Türkiye’ye sınıf atlattık. Şimdi bir sonraki gelir seviyesine ulaştırmak için yeni reformlar yapmak güçlü bir yol haritamız var. Bu konuda en ufak bir tereddüt olmasın. Vaatlerimiz makro istikrarı bozmayacak ve her şeyi hesaplayarak 2016 bütçesine yansıttık. Bu vaatleri biz yerine getirip Türkiye’yi ileriye taşıyacağız. Huzuru ve istikrarında teminatı AK Parti’dir” şeklinde konuştu.

 

“GAZİANTEP’İ ÇOK BOYUTLU OLARAK İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

 

Gaziantep’e ilişkin projeler yaptıklarını dile getiren Şimşek, “Gaziantep için güçlü projelerimiz, programlarımız bulunuyor. Gaziantep’i önümüzdeki 50 yıl içerisinde çok boyutlu olarak ileriye taşıyacak ve dünyanın en büyük ekonomik güçlerinden biri haline getirecek projelerimiz var. Hayal tüccarlığı yapmadığımızın en büyük örneği olan 50 Bin Konut Projesi için 2 ay içerisinde temeller atılacak. Gaziantep’in ulaşım sorununa ilişkin Gazi Ray Projesi’nde ihale süreci devam ediyor. Düzbağ Projesi ile Gaziantep’e temiz ve kaliteli su sağlanacak” diye konuştu.

 

GAZİANTEP İSKENDERUN LİMANI’NA BAĞLANACAK

 

Gaziantep sanayisini güçlendireceklerini belirten Şimşek, “Gaziantep Sanayisi 175 ülkeye mal satıyor. Gaziantep’te üretilen ürünler 300 kilometre uzaklıktaki Mersin Limanı’ndan ihraç ediliyordu. Amanos Dağları’nı delerek Gaziantep’in rekabet gücünü arttıracağız”

 

“1 KASIM SEÇİMLERİ TÜRKİYE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK”

 

Seçim sürecinde hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Gaziantep milletvekili Abdülhamit Gül, “Güzel bir seçim kampanyasını Ak Parti olarak gerçekleştirdik. Toplumun her kesimi ile beraber olduk. Bu noktada sizlere ve tüm Gaziantepli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. 1 Kasım seçimleri Türkiye’nin kaderini, geleceğini belirleyecek. Ben Gaziantepli hemşerilerimizin bu seçime katılımlarının yoğun olacağını düşünüyorum. Tüm Gaziantepli hemşerilerimizi sandığa, demokrasiye, geleceğe oy vermek için oy vermeye davet ediyorum. Hangi partiye olursa olsun 1 Kasım’da demokratik hakkımızı kullanmak Türkiye’nin geleceği açısından önemlidir. Bu noktada seçimlere tüm halkımızın katılımını bekliyoruz. İnşallah seçimlerde Türkiye için istikrar kararı çıkar. İstikrarın adresi AK Parti’nin tek başına iş başına geleceğine inanıyorum. Bütün güvenlik görevlilerimiz ve sandık görevlileri seçimin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için çalışacaklardır. Gaziantep’teki seçimin huzur içinde geçeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, “1 Kasım’da Rabbim inşallah hayırlı huzurlu bir seçim nasip eder. İstikrar için biz AK Parti’deyiz. Tek başına için seçimlere hazırız” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler