USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Başkan Fadıloğlu: “Yol problemi olan mahallemiz kalmayacak”

Başkan Fadıloğlu: “Yol problemi olan mahallemiz kalmayacak”
05-11-2016 10:29
Gaziantep

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kırsal bölgelerde yapımı devam eden arazi yolu açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Mahalle olan köylerimizdeki arazi yollarının yanı sıra bağlantı yollarıyla da ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 !#**h4768**#! 

BAŞKAN FADILOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kırsal bölgelerde çiftçilikle uğraşan vatandaşların arazi yolu sıkıntısını gidermek adına bir çok mahallede arazi yolu açma çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, son olarak Köksalan ve Karakesek mahallelerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehitkamil Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir şekilde arazi yolu açma çalışmalarını sürdürürken, mıcır çalışması da başlatıldı. Köksalan ve Karakesek Mahallelerinde yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ARAZİ YOLLARININ YANI SIRA BAĞLANTI YOLLARI DA YAPILIYOR

Çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde kırsal alanda bulunan birçok mahallede arazi yolu açtıklarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, “Özellikle mahalle olan köylerimizdeki arazi yollarının çalışmaları yapılırken, aynı zamanda köylerin bağlantı yollarıyla da ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu faaliyetleri yaparken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile de koordineli çalışarak milletimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Şuanda Köksalan Mahallesi’nde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Burada yine anayola bağlantıyla ilgili sıkıntı yaşanıyordu. Sağ olsun muhtarımızın da bizlere vermiş olduğu destekle yeni bir yol düzenlemesi yaptık. Vatandaşlarımız kendi arazilerinden telkinler yaparak, hem emniyetli şekilde direk kavşağa giriş sağlayacak bir şekilde çalışma yapıldı hem de tersten girişleri ortadan kaldıracak ve kazaya sebebiyet verecek unsurlar ortadan kalktı. Biz, her gittiğimiz mahalle olan köyde öncelikli olarak arazi yolları çalışması yaparken, bu şekildeki bağlantı yolları meselesi olan yerlere de çözüm getirmeye gayret gösteriyoruz. Tabi bizim bu işi tek başımıza çözmemiz mümkün değil. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın vermiş olduğu desteklerle yapıldı. Ben muhtarımızın şahsında tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bize böyle bir hizmeti yapma imkanı sundukları için. Bizim de zaten asli vazifemizdir bu işleri yapmak. En kısa sürede yol problemi olan mahallemiz kalmayacak. Şehir içerisinde de yine aynı şekilde yolu açılmamış imar alanları kalmayacak. Bu çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu kaydeden Köksalan Mahalle Muhtarı Süleyman Oğuz, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na öncelikle mahallemize yapmış olduğu bu tür çalışmalardan dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemiz, kırsal bölgede olduğu için arazi yolları ve diğer mahallelere olan bağlantı yollarıyla ilgili sıkıntı yaşıyorduk. Vatandaşlarımız arazilerine gitmekte büyük sıkıntılar yaşıyordu. Ayrıca, mahallemiz anayola yakın olduğu için anayoldan mahallemize giriş ters yönden yapılıyordu. Trafik kazası ile buna benzer birçok sıkıntılarla karşılaşıyorduk. Bu durumu Şehitkamil Belediye Başkanımız ile görüştükten sonra yeni bir yol açma çalışması başlatıldı. Anayoldan mahallemize ayrı giriş yolu yapılıyor. Bu yolun açılmasıyla birlikte sıkıntılarımız da sona erecek. Bunun yanı sıra yine Şehitkamil Belediyemiz, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde arazilerine ulaşması için de arazi yolları açarken, öbür taraftan komşu olan diğer mahallelere de bağlantı yolları açıyor. Yapılan bu çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu hizmetler, bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler