USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'te terör 3 dilde lanetlendi

Gaziantep'te terör 3 dilde lanetlendi
11-12-2016 11:07
Gaziantep

İstanbul Beşiktaş’ta polislere yönelik yapılan terör saldırısı, Gaziantep'te Türkçe, Arapça ve Kürtçe yapılan açıklamalarla kınandı.

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve 38 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı, Anadolu Platformu tarafından organize edilen basın açıklaması ile kınandı. Gaziantep Bülbülzade Vakfı önünde Türkçe, Arapça ve Kürtçe yapılan basın açıklamasında, “Küresel güçlerin taşeron örgütlerle ülkemizi kan gölüne çevirerek, Türkiye’nin istikrarına, gelişmesine ve Yeni Anayasa ile kendi kendini yönetme iradesine engel olmaya çalışmaktadır. Hiçbir saldırı bu coğrafyada Kürtlerin, Arapların ve Türklerin kardeşliğinin önüne geçemeyecektir. Hiçbir saldırı yeniden bu toprakların adaletin, merhametin başkenti olmasını önleyemeyecektir. Şehitlerimize Rabbimizden rahmet, gazilerimize şifa ve milletimize sabır diliyoruz" denildi. Türkçe bildiri Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir, Arapça bildiri Suriye Demokratlar Birliği Gaziantep Temsilcisi Abdulbari Osman, Kürtçe bildiri ise Anadolu Öğrenci Birliği öğrencilerinden Şaban Kartal tarafından okundu.

Basın açıklamasına Anadolu Platformunun yanı sıra Suriye’den siyasetçi, aktivist ve kanaat önderi ile Anadolu Öğrenci Birliği öğrencileri de destek verdi.

!#**h11143**#!

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler