USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Konfeksiyon ürünleri elde kaldı

Konfeksiyon ürünleri elde kaldı
21-10-2019 11:21
Gaziantep

Gaziantep Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Abdullah Kocaoğlan, konfeksiyon ürünlerine olan ilginin her geçen gün daha da azaldığını anlattı. Kocaoğlan, 10-15 liraya konfeksiyon ürünlerinin bile satılmamasına anlam veremediklerini dile getirdi.

Gaziler ve Mütercim Asım Caddelerinde yer alan konfeksiyonlarda ağırlıklı olarak ürünlerin 10 ile 40 lira arasında değişen rakamlarla satıldığını belirten Gaziantep Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Abdullah Kocaoğlan, “Esnafımız ucuz ve kaliteli ürün satmasına rağmen iş yapamaz duruma geldi. Kendi dükkanımda bile 10 liraya 15 liraya triko ve konfeksiyon ürünleri satıyorum. Vatandaş geliyor bakıp geri gidiyor. Satış yapamaz duruma geldik” dedi.

Kredi kartlarından alış veriş yapanların ağırlıklı olmaya başladığına dikkat çeken Gaziantep Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Abdullah Kocaoğlan, “Vatandaşlarımız 10-20 liralık alımlarda bile kredi kartı kullanmaya başladılar. Bu durum yaşanan ekonomik sıkıntıları gözler önüne seriyor” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler