USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Meme Büyütme Estetiği ile Sizde İstediğiniz Görünüşe Kavuşun

Meme Büyütme Estetiği ile Sizde İstediğiniz Görünüşe Kavuşun

Meme Büyütme Estetiği ile Sizde İstediğiniz Görünüşe Kavuşun
30-04-2024 23:07

Meme estetiği, memenin olduğu halden daha hoş gözüken bir noktaya taşınması için yapılan işlemlerdir. Bu işlemlerden biride meme büyütme estetiğidir. Meme büyütme estetiği, dünya genelinde birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Meme Büyütme Estetiği

Meme büyütme estetiği, göğüslerin daha büyük görünmesi için yapılan bir işlemdir. Meme dokusunun altına protez yerleştirilerek meme büyütme estetiği yapılmaktadır ve göğüsler daha büyük bir hale getirilmektedir.

Meme büyütme işlemi sırasında eğer göğüste sarkıklık ve gevşeklik sorunları var ise bunlarda toparlanmaktadır. Göğüslerdeki sarkma ve tüm sorunlar meme büyütme estetiği ile çözüme kavuşmaktadır.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme estetiği, emzirme ya da kilo verme sonrasında sarkan göğüsler, meme yapısı gelişmeyen kişiler ve cinsiyet değiştirme sürecinde olan kişilere uygulanan bir işlemdir. Bu estetik sayesinde kişiler daha büyük göğüslere sahip olmaktadır.

Emzirme sonrasında ya da kilo verme sonrasında sarkan ve hacmini yitiren göğüsler, meme büyütme ameliyatı ile eski formlarına kavuşmaktadır.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme estetiği iki farklı şekilde uygulanmaktadır. Bunlar meme implantı ve yağ enjeksiyonudur. Yağ enjeksiyonu ile meme büyütme için göğüs yapısı uygunsa başarılı sonuçlar elde edilmektedir. Ancak meme implantı daha kalıcı olduğu için birçok kişi tarafından ilk seçim olmaktadır.

Meme büyütme ameliyatı için ilk olarak meme protezinin koyulacağı kesik açılmaktadır. Protezi koymak için bir cep oluşturulur ve bu ceplere protezler koyulur. Bu şekilde meme büyütme ameliyatı gerçekleşmektedir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Ameliyat öncesinde hekiminiz kan ve akciğer filmi çekecektir. Bunlara ilave olarak mamografi ve gerekirse meme ultrasonu da çekilebilir. Ardından meme küçültme ameliyatı için yüksek tansiyon ya da şeker gibi hastalıklarınızı hekiminiz ile paylaşmalısınız. Hekimiz işlem öncesinde dikkatli olmanız gereken konuları detaylı bir şekilde size bildirecektir.

Ameliyat öncesinde hekiminizin size söylediklerine göre hareket ederek daha kolay bir süreç geçirebilirsiniz. Genel anestezi yapılacağı için ameliyat öncesinde belirli bir süre aç kalmanız gerekmektedir.

Meme Küçültme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

İşlem sonrasındaki süreç genellikle rahat geçmektedir. Hissedilen ağrılar minimaldir. Kolların hareket etmesiyle hafif sızıların oluşması oldukça normaldir. Kişiler meme küçültme işleminde 8 gün sonra ılık banyo yapabilir, sporcu sutyeni giyebilir ve günlük yaşamına geri dönebilir.

Ancak 15 gün boyunca kol hareketleri sınırlı tutulmalıdır. Sporcu sutyeni 8 hafta boyunca kullanılmalıdır. Kişiler meme küçültme işleminden sonra iki ay boyunca göğüs kısmına fiziki müdahaleden, ağır spordan ve aktivitelerden uzak durmalıdır.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Küçük göğüslere sahip olan kişilerin göğüs altına silikon koyularak göğüs kaldırma işlemi yapılmaktadır. Bu şekilde meme dikleştirme yapılmaktadır ve göğüs hacmi orantılı şekilde artmaktadır. Bu işlem ile göğüslerin ikisi de orantılı ve aynı şekilde olacaktır.

Büyük meme dikleştirme işlemlerinde ise göğüs kısmındaki dokunun bir kısmı alınarak işlem yapılmaktadır. Aynı zamanda meme dikleştirme ameliyatı ile göğüslerdeki asimetri gibi sorunlarda çözülmektedir. Eğer göğsünüzün biri küçük, biri büyükse ya da şekilleri birbirinden farklı ise meme dikleştirme ile bu sorundan kurtulabilirsiniz. Göğüslerinizin şekil olarak da düzelmesi için meme dikleştirme ameliyatı olabilirsiniz.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Estetik işlemler sırasında en çok başvurulan ameliyatlardan biri olan meme dikleştirme, yetişkin kişilere uygulanan bir ameliyattır. Kişiler birçok nedene bağlı olarak meme dikleştirme ameliyatı olabilmektedir. Çoğunlukla fazla kilo kaybı yaşayan kişiler, göğüs bölgelerindeki sarkmalardan şikayetçi olduğu için göğüs dikleştirme ameliyatı olmaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler