Dernek gönüllüleri, Gaziantep Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarla buluşarak onlara oyuncaklar hediye etti, yüz boyama etkinlikleriyle küçük kalplere mutluluk taşıdı.
Etkinlikte çocuklara Nasreddin Hoca, Mickey Mouse ve palyaço karakterleri eşlik ederken; hastane koridorlarında neşe, umut ve tebessüm hakim oldu. “İyilik şifadır” anlayışıyla hareket eden dernek, hem çocuklara moral verdi hem de ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.
Gaziantep İyilik Hareketi Derneği yetkilileri, projeye destek veren gönüllülere ve hayırseverlere teşekkür ederek, “Küçük ellere hediyeler, kalplere iyilik bırakmak istedik. Kimisinin ilk oyuncağı oldu, kimisinin şifa umudu… İyilik her zaman iyidir.” mesajını paylaştı.
Dernek, önümüzdeki günlerde de ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklar için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak tüm hastalara acil şifalar diledi.
SON DAKİKA
Gaziantep İyilik Hareketi’nden yeni yılın ilk gününde anlamlı ziyaret
Gaziantep İyilik Hareketi Derneği, yeni yılın ilk gününde planladığı hastane ziyareti projesini, olumsuz hava koşullarının ardından yolların açılmasıyla birlikte hayata geçirdi.
Kilis’te Küçükbaş Hayvan Islahı İçin Sahada Çalışma
www.kiliskenthaber.com
AKP medyası: Cemil Tugay Çarşamba günü AKP’ye katılacak
www.gazikent27.com
Hatip Çelik: Kazanan Mardin oldu
www.mardinsoz.com
Kuşadası'ndaki yangından sevindiren haber! Vali Varol'dan ilk açıklama
www.zeybekhaber.com
Şanlıurfa'da düzenlenen TEKNOFEST'i 1 milyon 300 bin kişi ziyaret etti
www.haberyenisoz.com
MİLLİ TARİH PLATFORMU’NDAN "ÖMER MUHTAR VE DİRENİŞ HAREKETİ" KONFERANSI
www.eshahaber.com.tr












Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir