Güncel

Saniyeler içerisinde çaldılar

Saniyeler içerisinde çaldılar
26-03-2018 12:05
Gaziantep

Bey Mahallesi’nde kentin en işlek caddeleri arasında yer alan Atatürk Bulvarı üzerinde bir telefoncu dükkanı kısa süre içerisinde soyuldu. Motosikletli oldukları anlaşılan 2 kişi ellerinde ki çekiçle cep telefonu dükkanının camını kırarak elektronik eşya çaldılar. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan telefoncu dükkanına sabahın erken saatlerinde gelen kimliği belirsiz iki şahıs, dükkanın camını kırarak iki adet tableti alarak kayıplara karıştı. İşyeri sahibi Hayri Yılmaz, olayın saniyeler içerisinde gerçekleştiğini ifade ederek, şehrin göbeğinde böyle bir olayın yaşanmasına inanamadığını söyledi. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan işyerinde yıllardır esnaflık yapan Hayri Yılmaz, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde motorlu iki hırsızın dükkanının camını kırarak, soygun yapması karşısında büyük bir şok yaşadı. İlk defa böyle bir olayla karşılaştığını söyleyen Hayri Yılmaz, bulunduğu bölgede yıllardır böyle bir olayla karşılaşmadıklarını söyledi. Olayı kamera görüntülerinden izlediklerini söyleye Yılmaz, hırsızların büyük bir soğukkanlılıkla dükkanın camını kırdıklarını ve iki tableti alarak kayıplara karıştıklarını dile getirdi.  

“KENTİN EN İŞLEC CADDESİNDEYİZ”

Yaşanan olayı anlatan işyeri sahibi Yılmaz, “Sabah saat 04.15 sularında işyerinin önüne ters yönden ellerinde çekiçle gele hırsızlar, çift camı 8 saniye içinde parçalayarak vitrinde bulunan iki tableti alarak kayıplara karışıyorlar. Atatürk Bulvarı şehrin göbeği, burada 24 saat güvenlik birimleri bulunuyor. Daha önce burada keşif yapmış olabilirler. Şuanda işyerimde 2 bin liralık bir zarar mevcut. Biz burada elektronik eşya, telefon kılıfı gibi aksesuar ürünleri satarak geçimimizi sağlıyoruz. Elden gelen bir durum yok. Daha önce burada böyle bir olayla karşılaşmadık, ilk defa bu olayı yaşadık. Ancak esas nokta burası şehrin göbeği olan bir yer, böyle bir olay karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadık” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER