Asayiş

Gaziantep’te Sahte 200 TL Operasyonu Büyüyor

Gaziantep’in Nizip ilçesinde sahte para şebekesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında operasyonlar genişletildi. Daha önce milyonlarca lira değerindeki sahte banknotları piyasaya sürdüğü belirlenen 3 şüphelinin tutuklanmasının ardından, yürütülen çalışmalarda 6 şüpheli daha yakalandı.

22-05-2026 16:55

Gaziantep’in Nizip ilçesinde sahte para şebekesine yönelik yürütülen operasyon kapsamında yeni gelişmeler yaşandı.

Nizip Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda, farklı tarihlerde toplam 3 milyon 795 bin 400 TL değerinde sahte 200 TL banknotu piyasaya sürdüğü belirlenen 3 şüpheli daha önce yakalanarak tutuklanmıştı.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, operasyonların devamında 6 şüpheliyi daha yakaladı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tüfek ile 14 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
Özhanlar Mobilya