Güncel

GSO’ya yakışan seçim

GSO’ya yakışan seçim
03-04-2018 14:19
Gaziantep

GSO hizmet binasında gerçekleştirilen seçimde, Oda’nın 4,400’e yakın üyesi, 2018-2022 yıllarında Gaziantep ve Türkiye sanayisine yön verecek yönetim kadrosunu seçmek için sandık başına gitti.

Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 12’inci Grup olan, Tekstil Ürünleri, Kumaş ve İplik Boyama, Terbiye, Ev Tekstili, Battaniye Çuval İmalatı meslek komitesinden, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu da 10 Nolu ‘’Pamuk Elyafının Bükülmesi ve Pamuk İpliği İmalatı’’ meslek komitesinden oyunu kullandı. GSO’nun her zaman Türkiye’ye örnek olacak şekilde etik, centilmence, herkesin birbirine saygılı olduğu seçimleri yaptığını ifade eden Meclis Başkanı Topçuoğlu, “Bugün de huzurlu bir ortamda seçimimizi yapıyoruz. İnşallah bu seçimlerde verimli bir şekilde sonuçlanır. Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Topçuoğlu, GSO’nun vizyonunun her zaman hem Gaziantep hem de ülkemiz ekonomisi için çok başarılı projeler üretmek olduğunu belirterek, “Biz daima yatırımların önünü açan bir yapı içinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu dönemde de çıtayı daha da yükselterek heyecanla daha güçlü bir Türkiye için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Topçuoğlu şunları kaydetti:“

Afrin ve Zeytin Dalı operasyonu biz gösterdi ki eğer ülkemiz sanayide üretimde AR-GE ve tasarımda inovasyonda güçlü ise biz bölgenin güçlü ekonomisi, güçlü ülkesi olabiliriz. Bunun içinde sanayimizin güçlü olması lazım. Bu bilinçle bu heyecanla GSO kentimize ve ülkemize örnek olarak başarılarını sürdürmek üzere yoluna devam edecek.”
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu da açıklamasında, birlik ve beraberlik ortamında seçimleri yaptıklarını, göreve gelecek sanayicilerle birlikte Gaziantep’e hizmete devam edeceklerini belirterek, ‘’Bundan sonraki dönemde çıtamızı daha yukarı çıkarmak için çalışacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Seçime katılanlara başarılar dileyen Konukoğlu, “Önemli olan buralarda görev aldıktan sonra Gaziantep’te birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların devam ettirilmesidir” temennisinde bulundu. Konukoğlu, GSO olarak hem değişimin hem de yeniliklerin peşinden koşan bir oda olduklarına vurgu yaparak, seçimin bütün sanayicilere, bütün meclis üyelerine ve yeni görev alacak bütün başkanlara hayırlı uğurlu olmasını diledi. “Allah ülkemizin yolunu açık etsin” diyen Konukoğlu, şöyle devam etti:
“Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Biz ülke olarak birbirimize sıkıca sarılırsak, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Biz inanıyoruz ki, bugüne kadar sanayi odamızda görev almış bütün meclis üyelerimiz, oda başkanlarımız bu ülke için çalıştılar. Biz de, bundan sonra da görev alacak bütün meclis üyelerimiz, oda başkanlarımız ve yönetim kurulumuz ile aynı hırs ve azim ile çalışmaya devam edeceğiz.”
Önümüzdeki dönemde aynı anlayışla yollarına devam edeceklerini dile getiren Konukoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Yeni seçimle birlikte Gaziantep’te mutlaka farklılıklar olacaktır. Bunun neticesinde de şehrimize yeni bir ivme kazandırabilmek, ihracatın önünü daha fazla açabilmek ve teknolojiyi farklılaştırabilmek için çaba sarf edeceğiz. Sanayimizde 4.0’a koştuğumuz dönemde çalışmalarımızı bu yönde hızlandırmalıyız. Elimizden gelen tüm mücadeleyi bu alanda vermeye hazırız. Önümüzde Şahinbey-Polateli Organize Sanayi Bölgesi ve Hassa-Dörtyol Tünel Projesi’nin ihalesi var. Bu iki proje Gaziantep’in büyüme ivmesine daha çok katkı sağlayacak. Ben bu ülkeye ve bu şehre inanıyorum. Bu ülkenin her taşı her toprağı Gaziantepliler için altından da kıymetli. Çünkü bu topraklarda, bu taşlarda şehitlerimizin kanı var. Bunun kıymeti paha biçilemez. Buradan tüm dünyaya iletiyorum, insanlık farklılaştırılmak için değil, birleştirmek için vardır. Bu ülke ilelebet payidar kalacağını ve hiç kimsenin bu ülkeye gücünün yetmeyeceğini bildirmek istiyorum.”

 

GAZİANTEP SANAYİ ODASI
2018 YILI MECLİS ÜYELERİ LİSTESİ

1. GRUP
1 Mehmet Sami Kaleoğlu
16. GRUP
35 Atilla Sağlamer
2 Ömer Faruk Şimşek
36 Mustafa Savrun
2. GRUP
3 Metin Erturhan
37 Ahmet Şan
4 Abdülkadir Özkara
17. GRUP
38 Halil Tepe
5 Mehmet Ali Kılıç
39 Melike Yüksel
3. GRUP
6 Mustafa Özmermer
40 Cemil Turgay Direkçi
7 M. Ata Acar
18. GRUP
41 Hakan Konukoğlu
4. GRUP
8 Hakan Çakıcı
42 Saim Akınal
9 Sadık Koçak
19. GRUP
43 Nevzat Kara
5. GRUP
10 Mustafa Özgüler
44 Halil Yunus Zengin
11 Ahmet Yazıcı
45 Mehmet Cengiz Erturhan
6. GRUP
12 Burhan Çağdaş
20. GRUP
46 Adnan Ünverdi
13 M. Aykut Göymen
47 Ömer Cıncıkçı
7. GRUP
14 Ali Çoban
21. GRUP
48 Mustafa Eruslu
15 Arif Çelik
49 Abdullah Yıldız
8. GRUP
16 M.Musa Özgüçlü
22. GRUP
50 M. Tansu Tuğlu
17 Ersan Kolukısa
51 Ahmet Haratoğlu
9.  GRUP
18 Cevdet Akınal
52 Ümit Özdinç
19 Uğur Şireci
23. GRUP
53 M. Hamdi Karaata
10. GRUP
20 Adil Sani Konukoğlu
54 Serhat Saka
21 Hakan Aslansoy
55 Emrah Çetindağ
11. GRUP
22 Ercan Sayın
24. GRUP
56 Metin Yıldırımdemir
23 Abdülkadir Koyuncu
57 Başar Küçükparmak
12. GRUP
24 Mustafa Topçuoğlu
25. GRUP
58 Sami Konukoğlu
25 Mesut İşsever
59 Abdullah Dabanıyastı
 13. GRUP
26 Kenan Durur
60 Ali Özpolat
27 Ersoy Şiveydinli
26. GRUP
61 Ahmet Zirek
28 Mustafa Fındık
62 Mehmet Ali Sağlamcı
14. GRUP
29 Perihan Çöçelli
 27. GRUP
63 Yıldırım Mermer
30 Ahmet Cem Bilmez
64 M.Kutsal Küçükparmak
31 Reis Reisoğlu
65 Mustafa Çağdaş
15. GRUP
32 E. Ferhan Sağım
33 Erhan Şirin
34 Şahin Kaya

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER