Ana içeriğe geç

Vekil seçilemese de sahayı bırakmadı

MHP'li Mustafa Bozgeyik 28 Mayıs seçimleri için gece gündüz çalışıyor

Vekil seçilemese de sahayı bırakmadı

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep ikinci sıra milletvekili adayı alan ancak vekil seçilemeyen Mustafa Bozgeyik, yaşadığı hüsrana rağmen 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep ikinci sıra milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik, 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde vekil seçilemedi. Seçimlerin ardından vekil seçilemeyen ve büyük üzüntü ve hüsran yaşayan MHP'li Mustafa Bozgeyik, buna rağmen seçim çalışmalarına yoğunluk vermeye devam etti. 


Köy köy, mahalle mahalle ve sokak sokak geziyor 
Bozgeyik, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için Gaziantep'teki seçim gezileri ile ziyaretlerini arttırarak sürdürüyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde gece gündüz demeden saha gezileri yapan Mustafa Bozgeyik, köy köy, mahalle mahalle ve sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. 


Bozgeyik, Erdoğan'a destek çağrısında bulunuyor 
Bozgeyik, seçim gezileri sırasında Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek çağrısında bulunarak vatandaşlara 28 Mayıs'ta mutlaka sandığa giderek oy vermeleri çağrısında bulunuyor.


Bozgeyik, siyasi camiada takdir görüyor 
MHP Gaziantep Milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik'in seçimlerde milletvekili seçilememesine rağmen saha çalışmalarına aralıksız devam etmesi ve her kesimden vatandaşla bir araya gelmesi ise siyasi camiada oldukça takdir görüyor. Bozgeyik, saha performansı ile de en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Özhanlar Mobilya