USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şahin ilk ders gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Şahin ilk ders gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu
06-09-2021 11:47
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk ders gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Gaziantep genelinde tüm kademe ve sınıf seviyeleri için yeni tip korona virüs (Covid-19) Salgınına karşı tedbirler eşliğinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk zili çaldı. İlk ders gününde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, heyecana ortak olmak amacıyla öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Gürteks Mehmet Hayri Özkaya İlk okulu, Sevinç Bahattin Teymur Kız İmam Hatip Lisesi, Şahinbey Şehit Karayılan Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi’nde öğrencilerle buluşan Başkan Fatma Şahin, onlarla sohbet etti, pandemide bulaş riskini azaltmak için uyulması gereken kuralları hatırlattı. Sıralarda öğrencilerle beraber ders dinleyen Başkan Şahin, okullarda kitaplık oluşturarak kitap takviyesi yapacağının müjdesini verdi. Başkan Şahin, daha sonrasında öğretmenlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Pandemide eğitim sürecinin aksamadan devam edebilmesi için öğretmenlere büyük iş düştüğünü söyleyen Gaziantep Valisi Davut Gül ise “Alt yapı hazır, sürdürebilir kılarak koruyucu önleyici tedbirleri devam ettirmeliyiz” dedi.
Okul ziyaretlerine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül’ün yanı sıra Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?