USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rezervuarlı Klozetler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Rezervuarlı Klozetler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
25-05-2021 08:31
Gaziantep

Evinizin en önemli alanları arasında yer alan banyo ve lavabolar, gerek dekorasyonları gerekse kullanım amaçları açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle özellikle banyolarda kullanılan dekorasyon ürünleri büyük titizlikle seçilerek en özel olmanın ötesine geçilmek ister. BU nedenle banyolarda en fazla kullanılan ürünlerde olan klozetler, hem dekorasyon hem de temizlik ve kullanım amacı açısından büyük öneme sahiptir. Son dönemlerde teknolojinin gelişimiyle birlikte üretilen klozet modelleri banyoların dekorasyonunun yanı sıra oldukça konforlu ve hijyen açısından çok büyük kolaylıklar saklamaktadır.
Rezervuarlı klozetler işlevsellik amacıyla banyo ve tuvaletlerde en fazla tercih edilen modellerdir. Ayrıca banyo dekorasyonları için en önemli banyo tasarım ürünleri arasında olması ve işlevsellik açısından büyük avantajlar sağlayan akıllı klozetler, klozet rezervuar ve gömme klozetler farklı firmalar tarafından üretildiği için her bütçe ve her banyo için özel olarak üretilmiştir.

Rezervuarlı Klozetler Nedir?

Banyoların en önemli dekorasyon ve işlevsellik ürünleri arasında yer alan klozetler, farklı firmalar tarafından üretildiği için oldukça geniş ürün yelpazeleri sayesinde banyoların en özel dekorasyon ürünlerinin başında gelmektedir. Oldukça şık tasarımları, rahat ve konforlu özelliklere sahip olan rezervuarlı klozet modelleri, günümüz teknoloji ile en iyi etkileşimi gösteren ürünler arasında yer almaktadır. Rezervuarlı klozet modellerinin en fazla tercih edilen modelleri ise gizli tesisatları ile banyoların estetiğini bozmadan ve olumsuz görüntü oluşturmayan modelleridir. Oldukça kolay temizlenmesinin yanı sıra arıza çıkma durumlarında fayansları kırmanıza gerek duyulmadan tamiratı da oldukça pratik bir şekilde yapılmaktadır. 

Rezervurarlı Klozet Modelleri Kaça Ayrılır? 

•    Gömme Rezervuarlı Setler: Günümüzde hem ev hem de iş alanlarında oldukça aktif şekilde kullanımı bulunan gömme rezervuarlı klozetler, kolay temizlenebilir olma özellikleri, farklı tasarımlarının yanı sıra farklı renklere göre üretilen klozetlerde kullanılmaktadır. Gömme rezervuarlı seti bu kadar popüler yapan özelliği ise gizli tesisatı sayesinde görüntü kirliliğini en aza indirerek estetik bir görüntünün ortaya çıkmasıdır. Bunun yanı sıra özellikle küçük banyo ve tuvaletlerde sağladığı yer tasarrufu nedeniyle tercih edilmektedir.

•    Standart Rezervuar Klozetleri: Standart rezervuar sistemi günümüzde herkes tarafından kullanılan ürünler arasında yer almaktadır. İster alt kısmından isterseniz duvara sıfır şekilde bulunan klozetlerde kullanılan modeldir. Farklı klozetlerin boyutlarına ve modellerine göre üretilen standart rezervuar modelleri, farklı renklere ve farklı tasarımlara sahip klozetlerde en aktif şekilde kullanılan rezervuar modelidir. Herkesin zevkine ve banyo tasarımına uygun olacak şekilde üretilen klozetlerde kullanılması nedeniyle özellikle ülkemizde satışı gerçekleştirilen rezervuar listelerinin zirvesinde yer almaktadır. Farklı markalar tarafından üretildiği için her bütçeye uygun standart rezervuar bulmanız mümkündür.

Rezervuarlı Klozet Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Rezervuarlı klozet satın alırken dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta bulunmaktadır. Bunların en önemlisi ise satın alacağınız rezervuarlı klozet modelinin sizin kullanacağınız alanda bulunan tesisat ile uyumlu olup olmamasıdır. Eğer bu tesisat uyumlu değil ise ya yeniden tesisatın döşenmesi gerekecek ya da klozetinizi tesisatınıza en uygun olanı ile değiştirmeniz gerekecek. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise banyo ya da tuvalette kullanacağınız rezervuarlı klozetin bu alanla olumlu boyutlarda olmasıdır. Farklı desenlere göre üretilen modelleri olduğu için hem yer tasarrufu hem de dekorasyon amacıyla yeterli seviyede olması gerekmektedir.

Son olarak rezervuarlı klozet alırken banyo ya da tuvaletinizle oldukça şık bir bütünlük sağlayan ürün seçmeye dikkat edin. Aksi durumda banyo dekorasyonunuzda satın alacağınız rezervuarlı klozet çok çirkin durmasına neden olabilir.

Rezervuarlı Klozet Fiyatları nelerdir?

Tuvalet ve banyo tasarımları için oldukça önemli bir yere sahip olan rezervuar klozet modelleri, farklı üreticiler tarafından üretildiği için kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan özelliklerine göre fiyatlarında değişiklik bulunmaktadır. Bu nedenle rezervuar klozet fiyatları üretici firmanın markasına, boyutlarına, üretimde kullanılan malzemelerin kalitesine, rengine ve tasarımlarına göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle klozet takımı fiyatları hakkında tek bir fiyat mümkün olmadığı için rezervuarlı klozet satın alırken ihtiyacınızı karşılayacak modelleri almak bütçenizi yormayacaktır.

Klozet takımı fiyatları arasında da değişiklik olduğu için satın alacağız ürünün ürettiği ürünlerin kalitesine ve ihtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz. Büyük banyo ya da tuvaletlere sahip iseniz ve maddi yönden herhangi bir probleminiz bulunmuyorsa, özellikle ülkemizde popüler klozet üreticileri tarafından üretilen ve büyük teknolojik özelliklere sahip klozetler arasında seçim yapabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler