USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖZDAĞ VE BİLGİÇ’E İSLAHİYE’DE SEVGİ SELİ

ÖZDAĞ VE BİLGİÇ’E İSLAHİYE’DE SEVGİ SELİ

ÖZDAĞ VE BİLGİÇ’E İSLAHİYE’DE SEVGİ SELİ
26-04-2023 17:36
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ile birlikte geldiği İslahiye’de vatandaşların sevgi seline maruz kaldı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ile birlikte geldiği İslahiye’de vatandaşların sevgi seline maruz kaldı.
Zafer Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, diğer bazı vekil adayları ve Gaziantep İl kurucu il başkanı İzzettin Kocalar, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk ve Partililer ile birlikte İslahiye’de esnafları ziyaret ederek, onlarla bayramlaştı ve esnafların sorunlarını dinledi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve diğer partililer ile Birlikte İslahiye’de esnafları ziyaret etti. Deprem’den çok ciddi yara alan ve konut stogunun % 50’sinden fazlası depremde yıkılan oldukça zor koşullarda ilçede esnaflık yapmaya çalışan vatandaşlar, Zafer Partisi heyetine sevgi gösterisinde bulunurken, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılardan Zafer partisi iktidarı ile kurtulabileceklerini ifade ettiler.
BİLGİÇ’İN AFİŞ VE BROŞÜR ÇALIŞMASI GÖZLERDEN KAÇMADI
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Gizem Büşra Bilgiç, daha önceden islahiye’yi ziyaret ederek İslahiye’de afiş ve broşür çalışması yaptırmıştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve diğer vekil adayları ile birlikte İslahiye’ye yaptıkları ziyarette İslahiye Cadde ve sokaklarında müsait alanlardaki Av. Gizem Büşra Bilgiç’in afiş çalışmaları Genel Başkan Ümit Özdağ ve diğer vekil adaylarının ve partililerinde oldukça beğenisini kazandı.
Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e İslahiye’de zafer partisinin tanıtımı dolayısıyla yaptıkları çalışmalardan dolayı genel Başkan Ümit Özdağ teşekkür etti.
ALEVİ DEDESİ İLE BULUŞMA
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ile birlikte geldiği İslahiye’de esnaf gezisi programı kapsamında İslahiye’de kabaklar köyünün alevi dedesi Muharrem Gürocak ile buluştular. 
Alevi Dedesi Gürocak ile Bir süre sohbet eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Daha önce 2015’de Gaziantep Milletvekili adaylığı döneminde Gaziantep’te bulunan 500 bin Suriyelinin gitmesi, yerine 500 bin turistin gelmesi gerektiğini söylediğini, ancak iktidar tarafından yapılan yanlış politika sonrasında bugün 1milyon 500 bin Suriyelinin ülkelerine gönderilmesi gerektiğini ancak Suriyelileri ülkelerine gönderebilecek tek partinin zafer partisi olduğunu söyledi.
8 senede sayıları bir buçuk milyon oldu. Sekiz yıl sonra ne olacak. Bugün Kilis’te bir partinin adayını Suriyeliler tehdit etmişler. Gideceksin sen demişler. Bizi kendi vatanımızdan mı kovuyorlar. Yoksa Gaziantep bir daha gazi mi olacak? İş o noktaya gelmeden bu insanları bu kadar kaldılar bizim dostlarımız olarak kavga etmeden Suriye’ye yollayalım. Yoksa başta dış servisler olmak üzere birileri tahrik edecek kavga çıkacak.” Dedi.
AGIR HASARLI BİNAYA OTURURUR DİYENİ BURADA OTURTALIM
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ve diğer bazı milletvekili adayları ile geldiği İslahiye’de esnaf ziyareti sırasında bazı vatandaşlar ağır hasarlı binaların bazı farklı nedenlerle orta hasarlı veya az hasarlı bina şekline dönüştürüldüğünü bu durumun ise oldukça ciddi sıkıntı yaşattığını ifade ederek bu konuda yardım istediler.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Orta hasarlı raporu verilen binanın resmini çekerek, şimdi bu binaya oturulabilir denilen Çevre şehircilik yetkilisini getirtip bu binada oturmasını isteyelim o oturursa sorun yok. Eğer gelip oturmazsa onun hakkında gereği yapılmalıdır dedi.
BASIN TOPLANTISI YAPTI
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç ile birlikte geldiği İslahiye’de esnaf ziyareti sonrasında Basın toplantısı düzenledi.
Özdağ toplantıda Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili konularda açıklamalarda bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler