USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MHP saha çalışmalarına hız verdi

MHP saha çalışmalarına hız verdi
03-10-2022 07:36
Gaziantep

                MHP Gaziantep Milletvekili Doç.Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) üç aylık tatilini sahada esnaf ve vatandaşlarla iç içe geçirdi.

                TBMM’nin tatile girmesinin ardından Hac vazifesini tamamlayarak soluğu Gaziantep’te alan MHP Gaziantep Milletvekili Doç.Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, her yıl olduğu gibi bu yılda seçim bölgesine gelerek yoğun bir tempo ile saha çalışmalarını gerçekleştirdi. 

Gaziantep’in tüm ilçeleri karış karış dolaşan MHP Milletvekili Taşdoğan, İslahiye, Nurdağı, Araban, Yavuzeli, Nizip, Karkamış ve Oğuzeli ilçe başkanları ve parti teşkilatlarının yanı sıra kaymakamlık, ilçe müdürlüğü, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile esnaf ziyaretlerini de unutmadı.

                İLK ZİYARET DEVLET BAHÇELİ’YE

Hac görevini tamamladıktan sonra Gaziantep'e dönen ve tebrik ziyaretlerini kabul eden MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, daha sonra Ankara'ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den aldığı talimatlar doğrultusunda ise saha çalışmalarına hızla başladı.

ESNAF ODALARINDA TALEPLERİ DİNLEDİ

Milletvekili Taşdoğan, Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başta olmak üzere birliğe bağlı birçok esnaf odasını ziyaret ederek talep ve önerilere de kulak verdi. Esnafın sorunlarına ilişkin oda başkanları ile yaptığı görüşmeler sonrasında, talep ve önerileri yerine getirmek için yeni yasama yılında daha çok çalışacaklarının sözünü veren Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, şimdiler de ise mecliste kolları erkenden sıvadı.

CENAZE VE DÜĞÜNLERİ ATLAMADI

                Çalışmaları ile tüm partililerinin ve hemşerilerinin takdirini toplayan MHP Milletvekili Taşdoğan, hemşerilerini özel günleri olan düğünlerde ve cenazelerde de yalnız bırakmadı. Milletvekili Taşdoğan’ın bu hassasiyeti ise vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

SAHADA ESNAFI VE HEMŞERİLERİNİ DİNLENDİ

                Meclis tatilini fırsat bilerek saha çalışmalarında sıkmadık el bırakmayan MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan, esnafın ve vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşması adına meslek odaları, belediye başkanları ve bakanlıklarla da anında iletişim kurması dikkatlerden kaçmadı. Sahada vatandaşlardan yakın ilgi ve alaka gören Taşdoğan, Cumhur İttifakı’nın çalışmalarını anlattı.

                NURDAĞI YOLU’NUN MÜJDESİNİ VERDİ

                Saha çalışmalarının yanı sıra MHP Gaziantep İl Başkanlığı döneminden bu yana yakından takipçisi olduğu ve ölüm yolu olarak anılan Gaziantep Nurdağı Yolu’nun yapılacağı ve temel atılacağının müjdesini de vatandaşlarla paylaştı. Temel atma töreninde ise özverili çalışmalarından dolayı Nurdağlı hemşerilerinin tebriklerini kabul etti.

                PARTİ PROGRAMLARINI DA İHMAL ETMEDİ

                MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’teki çalışmalarının yanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla düzenlenen Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Bitlis programı kapsamında tüm ilçeleri karış karış gezerek Cumhur İttifakı’nı anlattı. Aynı zamanda MHP tarafından 2023'e Doğru "AdayBelli KararNet" teması ile Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum da düzenlenen açık hava mitinglerine de katılım sağladı.

YENİ YASAMA DÖNEMİ İÇİN MESAJ YAYIMLADI

                3 aylık aranın ardından TBMM, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile meclis tarihinde ilk kez 6. Yasama yılına başlarken MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan da özel gündem ile toplanan genel kurula katılmak üzere Ankara’nın yolunu tuttu.  Milletvekili Taşdoğan, yeni yasama yılına ilişkin sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajında ise şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatıyla seçim bölgemiz Gaziantep ve partimizin görevlendirdiği bölgelerde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın sonrası, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Cumhuriyet tarihinde bir ilk olan TBMM'nin 6.Yasama Yılı'na başlıyoruz. Hayırlı olması dileğiyle...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler