USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
02-05-2023 15:18
AK Parti listesinden Gaziantep 6’ıncı sıra milletvekili adayı seçilen HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve beraberindeki heyet ile birlikteHAKİMİYET Gazetesini ziyaret ederek gündeme dair bilgilendirmeler de bulundu.
Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sabiha Nigar Kocaman ve Haber Müdürü, köşe yazarı Merve Tanrıöver’in sorularını cevaplayarak partisinin Cumhur ittifakına katılım süreci ve çalışmaları ile ilgili görüşlerini dile getirdi.
Ziyarette, Türkiye ve Gaziantep gündeminin yanı sıra seçimler, deprem süreci, ekonomi gelişmeler ile iç ve dış gündem konuşuldu.
Demir, ziyarette seçim süreci başta olmak üzere HÜDA PAR’ın Türkiye için belirlediği amaçlarını ve hedeflerini anlattı.
“KAOS MEMLEKETE ZARAR VERİR”
 Şehzade Demir ,“Biz Türkiye partisiyiz. Türkiye'nin bütün sorunlarını kendi sorunu bilen, her yere koşan bir partiyiz. Partimizin menfaatlerinden ziyade biz her zaman ülkemizin, toplumumuzun menfaatini önceledik.” dedi.
Seçimin sükûnetle barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni eden Demir, “Seçim sürecinde hiçbir olay yaşanmadan, can sıkıcı hiçbir sıkıntı yaşanmadan bitirilmesi ve huzurun bozulmamasıdır. Diğer bütün partileri de bu anlamda her türlü tedbiri almaya, söylemlerine dikkat etmeye ve bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
“RABBİM BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN”
6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler aralarında Gaziantep’in de olduğu 11 ilde büyük yıkımlar ve acılara neden olduğunu ifade eden Demir, “Gaziantep adayı olmamız hasebiyle bir kez daha Gazianteplilere ve diğer tüm depremzede şehirlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz. Hepimizin başı sağ olsun, vefat eden binlerce canımız için Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah memleketimizi bu acılardan muhafaza etsin. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.” temennisinde bulundu.
“Her zaman ülkemizin, toplumumuzun menfaatini önceledik”
Memleketin bütün sorunlarını meclise taşıyabilmek için çabalayacaklarını ifade eden Demir, şöyle devam etti:
“Partimizin menfaatlerinden ziyade biz her zaman ülkemizin, toplumumuzun menfaatini önceledik. Yeri geldi toplumumuzun menfaatini öncelemek için kurumsal menfaatimizden geri çekildik ve toplumdan tercih kullandık. Bunun en önemli göstergelerinden bir tanesi 1 Kasım'da bizim seçimlerden çekilmemizdir, buna birçok örnek verilebilir. Kurumsal anlamda biz hiçbir zaman parti menfaatlerini ülke menfaatlerin önüne koymadık, bundan sonra da koymayacağız. Bu anlamda bu seçim birlikteliğimizin de en önemli dayanağı partinin logosu ile seçime girmenin memlekete bizim istediğimiz sinerjiyi vermeyeceğiydi, AK Parti ve Cumhurbaşkanı ile birlikte olması durumunda çok farklı bir kazanım olacağını düşündüğümüz için böyle bir tercih yaptık. Bu kararın, bu sürecin toplumumuz için hayırlara vesile olmasını, hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyoruz
“Biz Türkiye partisiyiz”
HÜDA PAR’ın başka partilerle kıyaslanarak tarif edilmesini çok doğru bulmadıklarını ifade eden Demir, “Biz Türkiye partisiyiz. Türkiye'nin bütün sorunlarını kendi sorunu bilen, her yere koşan bir partiyiz. Bu anlamda herhangi bir parti ile kıyaslanmanın doğru olmadığını düşünüyoruz. Türkiye partisi olan bir parti elbette Türkiye bayrağını arkasına, eline alacak ya da bayrağını eline alacak ve Türkiye'nin her sorununa koşacak, her köşesine koşacak. Biz en fazla kendimiz tarif ederiz.” dedi.
“Türkiye'de HÜDA PAR’ın çok ciddi bir karşılığı var”
HÜDA PAR’a yönelik saldırıların nedenini açıklayan Demir, “Siyaseti tekelinde gören bazı odakların, ‘bizden başka bu coğrafyada bu bölgede siyaset yapamaz’ diyen bazı siyaset baronları var. Türkiye dengelerini bozabilecek, siyasete ciddi bir katkı sunabilecek bir süreç başladı ve elbette bu Türkiye'de çok şeyi değiştirecek. Bunu gören odakların paniğe kapılması, tepki göstermesi de çok doğal. HÜDA PAR’ın Türkiye siyasetine etkisi gerçekten çok büyüktür. Türkiye'de HÜDA PAR’ın çok ciddi bir karşılığı, çarpan etkisi var ve her şeyden önemlisi de özellikle Kürt mahallesine hitap edebilme anlamında en büyük alternatiften bir tanesi, aktörlerden bir tanesidir. HÜDA PAR, seçim dengelerini değiştirebilen, bozabilen yeni bir denge kurabilen bir parti. Bu anlamda Türkiye'nin sorunlarına da isabetli, doğru, cesur dokunuşlar yapabilen bir parti. Bu anlamda rahatsızlıklar olur. HÜDA PAR hangi tarafta olursa oradaki dengelerin lehte ciddi anlamda değişeceğini gören odakların saldırması da doğaldır. Bel altı saldırılar olduğu zaman rahatsız olduk. Ancak saldırıların olmasını da doğal karşılıyoruz. Neticede siyasette farklılıklar olur, eleştiren olur, seni kabul etmeyen olur, senin fikrini beğenmeyen olur. Biz bunları doğal karşılarız ama insafsızca olduğunu da bir kez daha ifade etmek isteriz.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler